Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem akarnátok biszexek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarnátok biszexek lenni?

Figyelt kérdés

Nincs nagyon hova ragozni, családalapítást leszámítva csupa előny lenne ha mindenki biszex lenne. Én imádnék biszex lenni, így is csapongó, es poligámista vagyok, de ezt mindkét nem felé, mennyei lehetne, szeretet, szexualitás terén.

Nektek mi a véleményetek?

2019. júl. 22. 18:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Mert szerinted ez valami választható dolog?
2019. júl. 22. 18:47
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Én nem akarnék az lenni, örülök, hogy hetero vagyok. Sőt annak sem örülnék, ha minden férfi biszex lenne, mert én nem tudok biszex férfiakhoz vonzódni (ha elképzelem, hogy pasikkal szokott kefélni, teljesen kiábrándulnék belőle).
2019. júl. 22. 18:49
 3/14 A kérdező kommentje:
1#, "akarNÁtok" :)
2019. júl. 22. 19:09
 4/14 anonim ***** válasza:
89%
A poligámia és a biszexualitás nem két külön dolog? :D
2019. júl. 22. 19:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Örülök hogy hetero vagyok és szerintem nem lenne jobb a szerinted előnyöket meg leírhattad volna mert nekem nem sok jutott eszembe ha komolyan gondolkozok.
2019. júl. 22. 19:26
 6/14 A kérdező kommentje:

5#, Minden, amit jelenleg az egyik nem felé vagy képes produkálni, tudnád mindkettő felé. Ez 1 óriási előny-halmaz.

Hátrányként csak az jut eszembe, hogy ha az abszolút legjobb egy azonos nemű, nem lehet gyereketek egymástól.

2019. júl. 22. 19:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Nem tudnék egy másik lányra úgy nézni, mert hát... Na. Ő egy nő. És nem tetszenek a nők. És nem, nincs bajom a biszex, illetve leszbikus nőkkel, van egy biszex barátnőm, akivel jól kijövök, de pl rá se tudnék úgy nézni. :D
2019. júl. 22. 19:39
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Én biszex vagyok. Sajnos annyira nehéz normális társat találni, legyen az fiú vagy lány, hogy szinte semmi előnyöm nem származik abból hogy bi vagyok...
2019. júl. 22. 20:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
épp azért különleges mert csak az egyik nemhez és azon belül se akárkinek produkálom de hogy miért előny ha valaki mindkét nem iránt érezhet ilyet nem értem. Még megállapodást is csak bonyolítaná.
2019. júl. 22. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nèha fantáziálok arról, hogy van 2 biszex pasim ès mindhárman együtt èlünk. Volt már biszex barátom. Nagyon tetszett a lazasága, hogy mindenről lehetett vele beszèlgetni. Az is, hogy a fèltèkenysèget egy "èrdekes èrzèsnek" fogta fel, amin uralkodni kell, amit ki is lehet èlvezni.

Nèha arról is, hogy van mèg egy jófej, vagány, türelmes, kedves lány a kapcsolatunkban ès úgy èlünk 3-an.

Kinek mikor mihez lenne kedve szex terèn....

Bár èn nem tudom, hogy bi vagyok-e, vagy csak kíváncsi. Nem voltam mèg nővel.

30N

2019. júl. 23. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!