Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért teszitek itt magatokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszitek itt magatokat azzal, hogy mekkora biszexek vagytok, mikor még találkozni sem mertek egy azonos neművel? :, D

Figyelt kérdés
Annyi,de annyi kérdést és választ látok,hogy mennyire szeretik ezt,meg azt,de közben szinte MINDENKITŐL azt hallom,hogy egyetlen ember sem mer találkozni a másikkal.:,D Félreértés ne essék,tőlem csináljátok ezt nyugodtan,de elég gáz. :,D
2019. júl. 17. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Én se férfivel, se nővel nem találkozom innen, ettől függetlenül volt szex Tinderről. Mi abban a gáz? Ez nem ismerkedős oldal.
2019. júl. 17. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez csak egy kérdés feltevő oldal. :) Nem erre az oldalra célozva írtam.
2019. júl. 17. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
81%

Mi az,hogy nem merek találkozni?

Ma is legalább 100 azonos neművel találkoztam.

2019. júl. 17. 19:24
 4/6 anonim válasza:
100%
Néha jó érzés tud lenni névtelenül leírni valamit, amiről időről-időre elfantáziálok, és ez hatványozottan igaz akkor, amikor fel vagyok izgulva, viszont nyíltam sosem merném vállalni. Egyszerűen nem tudom magam elképzelni a szituációban.
2019. júl. 17. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

Mind szép azzal védekezni, hogy fantázia, de jó is az, mégsem találkoznék...stb.

Blabla, gurítás az egész. Itt nem (csak) erről van szó, hanem bizalomról, átverésről, gyávaságról és kamuzásról.

Másfél éve keresek egy megbízható, rendszeres diszkrét biszex barátot és egy kivétellel senki sem volt hajlandó találkozni. Ha leírnám a kifogásokat, jobb lenne mint egy Grimm -mese válogatás.

Nagyon gyávák vagytok, ez az igazság, de attól nem lesz jobb, ha így viselkedik a többség, mert a vágy megmarad és csak rosszabb lesz. Aztán már bárkivel elmennének, de akkor már a kutyának sem kellenek.

Ennyi, lehet ragozni, de ez a lényeg . És itt lényegtelen a kor, mert kamus a fiatal és kamus az idősebb is. Ebben közös a vonásuk...

2019. júl. 17. 21:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Velem azonos neművel vagyok több mint egy éve kapcsolatban, és lánnyal jártam előtte is.
2019. júl. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!