Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Most komolyan, a kezdeményező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, a kezdeményező lányok már kihalófélben vannak?

Figyelt kérdés

Bárhol ismerkedem lányokkal, folyamatosan nekem kell kezdeményezni. Már kezdem azt hinni, hogy mindneki elkönyvel engem a "pasi szerepbe". Nos igen, ha eddig nem derült volna ki akkor most mondom, illetve inkább írom, hogy lány vagyok. Én azt értem, hogy egy fiú-lány felállású ismerkedés során a fiúnak lenne illő elsősorban nyitni, de mi a helyzet ha két lány ismerkedik? Valamelyik félnek akkor is nyitnia kell, csak azt nem értem miért vagyok mindig ez a fél.

Arra lennék kíváncsi, hogy nektek mik a tapasztalataitok? Átlagosan nektek kell megtenni az első lépést az adott lány felé, legyen szó csak szimpla beszélgetésről, vagy titeket keresnek fel és érdeklődnek rólatok?

Egy 18 éves lány.

2019. febr. 10. 22:56
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos nem lány vagyok. De néha jól jön ha a lány ha még csak nem is kezdeményez, de valami jelt ad.

De ilyen sincs nagyon...

2019. febr. 10. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu, mert a legtobb no varja, hogy az olebe szalljon a sultgalamb. Eleg pocsek erzes tapasztalom en is folyamatosan es meg nem talaltam hozzam hasonlo kezdemenyezo lanyt. Kitartast kivanok azert neked is. 22/L/bi
2019. febr. 12. 20:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod kedves második válaszoló, pocsék érzés a javából! Személy szerint én ilyenkor mindig azt érzem, hogy a másik félnek nincs érdekében velem beszélni, vagy lehet tényleg ez áll a háttérben, hogy nem is érdeklem és ezért nem erőlteti meg magát az illető. Na de ilyen az élet, senki sem mondta, hogy egyszerű lesz. A lényeg, hogy nem szabad feladni soha!
2019. febr. 12. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!