Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Ti hogy éltek ezzel? Többi lent.
Ha a párod tudja, miért nem beszéltek róla többet?
Mondjuk vehettek be egy bi pasit harmadiknak, vagy keressetek párokat ahol a pasi bi.
Miért kell elnyomni? Mi értelme?
Szia!
Több feleségem volt, így a lehetőségek közül kettőt tudtam megélni.
Az előző párom szerette a hármas felállást, így ilyen módon meg tudtam élni a fiús vágyaimat is.
A jelenlegi páromnak mindent elmondtam az előző kapcsolatomról és azt is, hogy újra szeretném ezt megélni a házasságon belül, de sajna Ő mereven elzárkózik ez elől.
Bár érdekes módon, amikor erről beszélünk, azután mindíg sokkal intenzívebb a szeretkezésünk.
Szóval most nem lehet hivatalosan fiús kapcsolatom, így titokban élem meg a vágyaimat.
Mivel én enyhe biszex vagyok, így ez egyszerűen csak kölcsönös szopásban merül ki, s az sem túl gyakori.
Az elfolytást én rossz ötletnek tartom.
Persze, a hármas felállás csak azoknak való, akik szívesen veszik, nézik, ha a párjuk egy másik férfival vagy nővel élvezkedik :)
Az első feleségemmel és egy barátommal többször voltunk hármasban, amikor mindenki mindenkivel mindent csinálhatott. Sajnos, az élet közbe szólt, így vége lett a hármasnak. A feleségemmel külön váltak az útjaink, a barátomat elvitte egy súlyos betegség.
A jelenlegi feleségem nagyon monogám, ráadásul homofób. Igyekszem elnyomni a férfiak utáni vágyamat, de egyre nehezebb. Nem tudom, mi lesz de érzem, egyre jobban kínoz a f***hiány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!