Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex,22-27 éves srácok, akik kapcsolatban vagy házasságban éltek, tudtok tanácsot adni?
Annyi lenen a nagy "problémám", hogy:
Nejem szexsualitás terén iszonyatosan prűd, kevés szexaz igénye, és annak minősége sem éri el azt a "na msot egy akkorát élveztem, hogy húúú" szintet.
Ennek a tetejébe még jön az én szexuális függőségem (imádom a szexuálitás, és élvezet minden formáját, és nem tudok betelni vele!), plusz a minimális biszexualitásomat, amiről mellékesen nem tud, és még tapasztalatom sincs benne.
Van más is így?
25/f
Mert a szexualitás nem minden, és lelkileg, érzelmileg, és az igényeket leszámítva testileg is, nekem Ő a főnyeremény, és imádom, és szeretem! Tényleg szeretem!
4 preferenciából 3 megvan, az 75%-os egyezés, szóval... így :)
Igen, minden amit leirtál nállam is ez van. A párom is ilyen és én is kicsit "biszex" vagyok. Legalábbis kacsingatok egy két dolog után amit szerintem, sosem élhetek meg :(
26F
Én is hasonló helyzetben vagyok.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!