Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó kapcsolatban, házasságban élni?
Valaki igenyli, hogy folyamatosan legyen mellette valaki. Masok pedig nem. Egy jo kapcsolat megkonnyiti az eleted, de ritka az olyan no, aki adni akar es tud ahelyett, hogy elvenne. Nekem ez volt a tapasztalatom.
imadom a noi nemet, de parkapcsolat szintjen a legtobb esetben azert voltam mellettuk, hogy panaszkodjanak.
Ezt igazán nem lehet elmondani miért jó kapcsolatban lenni. Egyszerűen csak mindennek van értelme. Van kihez sietni haza, van kiről gondoskodni. Este azzal a tudattal fekszem le, hogy már várom a reggelt, hogy újra a páromat lássam és beszélhessek vele, közbe meg mellettem alszik. Egyszerűen mindennek tényleg értelmet ad. Jobb közösen megélni a dolgokat. Persze az se mindegy milyen kapcsolatban vagy.
Egy felszínesben lenni fölösleges. De az, amikor hót taknyosan, zsíros hajjal, lázasan fekszel az ágyban, és akkor is te vagy valakinek a legszebb, és hozza a teát....hát, remélem érthető mit akarok mondani.
kb olyan a különbség (lehet hülye példa, de akkor lehet te, akinek még nem volt igazán jó kapcsolata, felfogod)
Mint amikor te gyerekként anya nélkül nősz fel.
Vágysz rá, de nem tudod milyen érzés, de azt látod mindenkinek van, egyben kívánod, de haragszol a világra, emiatt azt mondod "minek nekem anya, köszönöm szépen jól vagyok, nem is kell, semmi értelme, mert a meleg étel "kevés válasznak szerintem")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!