Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nők válaszát várnám akik hasonló kapcsolatban éltek mint az enyém. Nálatok mi volt az amitől betelt a pohár és tovább tudtatok lépni?
Figyelt kérdés
Azzal kezdeném,hogy még mindig szeretem pedig régóta csak a szex miatt jár vissza hozzám ha úgy tartja kedve. Sokszor megbánt,hazudik és kihasznál.Pár napja porig alázottnak éreztem magam amikor eljött hozzám egy itt felejtett cuccáért és én azt gondoltam,hogy szeretne velem is lenni de ő visszautasított. Nem a visszautasítással alázott meg hanem a gúnyos beszólásával,hogy na mi van azt hitted lesz valami? hát nem lesz! és vigyorogva távozott. Akkor úgy éreztem ez már sok és soha többé nem akarom látni de ma már nem tudok haragudni rá. Ha keres akkor megint "rendelkezésére" állok ahogy mindig.Tudom,hogy nem vagyok normális és rég ki kellett volna az emlékét is törölnöm magamból de egyszerűen nem megy. Fogalmam sincs mikor jutok arra a szintre amikor már látni sem bírom. Valami agymosás kellene nekem azt hiszem.2013. ápr. 16. 16:12
1/12 anonim válasza:
hát nincs miért sírnod szerintem, neked kellett ez
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm de nem ez volt a kérdés.
2013. ápr. 16. 16:22
3/12 anonim válasza:
ez szexkapcsolat ennyi, tettél bele érzelmeket, amit nem kellett volna, ha ennyire rossz és nem is akarod szakítsd meg, mert ez így nem fog menni és keressél olyat aki szeretni fog, bár Te tudod,
ha jól gondolom Te fiatal vagy még, ne ragadj le ennél, változtassál amíg lehet N
4/12 anonim válasza:
Csernus Imre: A nő
olvasd el, helyrerakja majd a teszetoszaságod. komolyan, nem gonoszkodásból.
23/l
5/12 A kérdező kommentje:
elfogom olvasni!
2013. ápr. 16. 16:42
6/12 anonim válasza:
Én egy ilyen beszólás után tuti nem tudnék "nőként" eléállni. Elég egyértelműen kifejezte, hogy nem kíván, nem kellesz neki. Ha mégis eszébe jutna, hogy ki kell elégítenie a szükségleteit (mert ez nem több, még szexkapcsolatnak sem lehet nevezni) és keresne, a válaszom csak annyi lenne:
"na mi van azt hitted lesz valami? hát nem lesz!" és vigyorogva távoznék.
7/12 A kérdező kommentje:
ez nekem is eszembe jutott csak az a baj,hogy nem fogom tudni szerintem megtenni mert én hülye szeretem még :( nem tudom minek kellene ahhoz történnie,hogy meggyűlöljem?!
2013. ápr. 16. 16:50
8/12 anonim válasza:
Ez a pasi nem szeret, nem tisztel, nem kezel nőként. Nem tudom mi kell még neked.
9/12 anonim válasza:
Nem meggyűlölni kell,hanem lesz@rni.Saját magadat alázod,ha továbbra is igent mondasz neki.Legyen tartásod!Nyisd ki a szemedet,nézz körbe,nem ő az egyetlen hím a földön!
10/12 anonim válasza:
Neked is csak a rossz kell, kell a jó nem, kell a rossz kell hát, aztán szenvedünk sírunk nyavajgunk majd bfejezzük vele, majd van e még normális pasi, hol találjak normális pasit, de még hiányzik, mikor leszek túl rajta...és bla bla bla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!