Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok hasonló játékokat, mint a kérdezz - felelek?
általános iskolás koromból rémlik a tett-vagy-őszinte
felteszik a kérdést, majd neked választanod kell, h őszintén felelsz rá, vagy ha nem akarsz felelni, akkor a kérdező kitalál neked egy feladatot, amit ott helyben el kell végezned.
#1 Én ezt úgy ismerem, hogy felelsz vagy mersz.
Ha többen játszotok, akkor üvegezhettek is.
de jó volna most üvegezni ezer éve nem játszottam olyat :D
20L
Ha durvábbat akarsz, jégsmaci: jégkockát kell szájból-szájba körbe adogatni. Mondjuk ez elég beteges, én is csak filmben láttam:D
De a kártyapuszi ugyanez, csak ott az a lényeg, hogy ne essen le a kártya a szádról, és ne érjen össze az ajkad a melletted állóval.
Vagy van az, mikor páros felelsz vagy mersz. Itt párok (társaságból választ mindenki maga mellé valakit, vagy sorsolunk) közt pörög az üveg, itt a kérdésnél pl "gondoltál-e valaha úgy a párodra, hogy..." jellegű dolgokkal kínos helyzetbe lehet ám hozni az embereket :DDD Mersznél meg egy "nyomj ki 5 fekvőt úgy, hogy a párod rajtad ül" is elég, ha nem akartok durvulni.:D
hát, most hirtelen ennyi :D ha játszottatok, mesélj majd! ;):P
15/L
Egy valóság show-ban én is láttam a jégkockást. :D
Ország-város-fiú-lány. Valaki magában mondja az abc-t, amíg valaki meg nem állítja. Annál a betűnél, azzal a betűvel kell országnevet, városnevet, stb-ket írni. :D
Folytasd a sort! A szó utolsó betűjével mondj új szót!
Maszk! Valaki grimaszol egyet az arcával mindenki előtt, majd akire rámutat, annak "átdobja a maszkot", így annak le kell utánoznia. Ha leutánozta, kitalál egyet magától és tovább adja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!