Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek transzfóbnak számít az aki nem ítéli el, bántja a transzneműeket, de nem tudna velük lenni?
Figyelt kérdés
Tehát adott egy férfi vagy egy nő, mindegy milyen szexualitású, és teljesen elfogadja ha valaki rossz testbe született, és ezen szeretne változtatni. De kapcsolatban lenni nem tudna velük, mert nem vonzódik hozzájuk csak a cisznemű nőkhöz és/vagy cisznemű férfiakhoz.#meleg #biszexualitás #leszbikus #transzszexualitás #homofóbia #heteroszexualitás #transznemű #transz #transzfóbia #ciszneműség
2019. jan. 26. 14:29
11/14 anonim válasza:
Nőgyűlölő az a nő, aki heteroszexuális, és nem tudna más nőkkel párkapcsolatban lenni?
12/14 anonim válasza:
#11, hidd el, van aki azt mondaná, hogy igen...
13/14 anonim válasza:
És milyen "fóbnak" kell engem hívni, ha nem tudnék feketehajú, vagy tetovált, vagy durván túlsúlyos, vagy hangosan csámcsogó, vagy durván kigyúrt, vagy dohányzó, vagy stb. nőhöz vonzódni?
És kell-e ezért szégyellnem magam?
14/14 anonim válasza:
Szerintem ez nettó baromság. Én pl nem vagyok rasszista de nem tudnék szexuálisan vonzódni egy fekete lányhoz. Ettől még nem utálom őket és nem gondolom, hogy kevesebb joguk lenne bármihez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!