Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért hisznek amiatt melegnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hisznek amiatt melegnek hogy nagy bennem az empátia? Pl más fiúkkal szemben nagyon gondoskodó és együttérző vagyok ha valami bántja őket. Emiatt többször megkaptam hogy meleg vagyok. F

Figyelt kérdés
pedig egy ölelés vagy simogatás ( NEM DERÉKTÁJON) nem hiszem h meleg dolog fiúk közt.
2017. okt. 17. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
93%

na jó kezdésnek persze, de és utána mit csináltok?

amúgy sztem se meleg dolog, legtöbb ember azt se tudja, milyen egy meleg szal ezen ne csodálkozz

2017. okt. 17. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
93%

Azért mert nagyjából belenevelték minden emberbe, hogy a férfinak/fiúnak nincsenek erős érzelmei, vagy nem szabad kimutatni. Nem sírunk, nem pityergünk, nekünk erősnek kell lenni. Az hogy egy férfi gyengéd nagyon ritka. Ölelés csak lánnyal vagy családtaggal szabad, a többire ott van a teso-dolog. Két lány ölelgetheti egymást, de két fiú nem, két lány adhat egymásnak puszit, de két fiú nem, két lány simogathatja egymást, két fiú nem, két lány panaszkodhatnak sírásig egymásnak, két fiú nem. Miért? Mert ezek "lányosak".

Én ezzel abszolúte nem értek egyet. A férfi is ember, az embernek érzései vannak és sírhat nevethet. Attól hogy kimutatja a fájdalmát vagy az örömét még nem sérül a "férfias" tulajdonsága. Mi is ölelkezhetünk, simogathatunk. Mert ha két lány meg tudja ezt csinálni anélkül, hogy bármiféle leszbikus kötődés lenne közöttük, akkor két férfi is, nem?

2017. okt. 17. 21:58
 3/3 anonim ***** válasza:
92%

Én is mély érzésű és empatikus vagyok. Simán meg tudok könnyezni egy jó érzelmekkel teli filmet. Üveges szemekkel hallgatok végig egy komolyzenei koncertet vagy otthon egy jobb epic albumot, mert borzalmasan jól esik a komoly/felemelő zene. Vannak semleges női ismerőseim akikkel nagyon komolyan szoktam lelkizni (chat). Haverok sajna simán leb*ziznak, de csak legyintek, meg mosolygok rajtuk :D Nők között nőttem fel, lehet ez az oka :D De a barátnőmet is ugyanúgy imádtam ölelgetni, meg ilyenek :) "Halmozottan hátrányos vagyok", mert még van egy nőstény macsekom is, akit már 7 éve megmentettem :D Nálam egy jó baráti ölelés (max. ölelés) az nagyon sokat dob a lelki világomon.

Szóval nyugi, nem csak Te vagy ilyen hetero férfi :)

ps: múltkor kitöltöttem egy ilyen személyiségtesztet és a "kampányfőnök" jött ki :D Megnéztem kik a híres természetes meg kitalált személyek akik ilyenek és felröhögtem, mert a modern családból Phil Dunphy karaktere is akivel totál tudok azonosulni belső értékekben amúgy :D

2017. okt. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!