Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáznak számít, ha többször elélvezek szex közben, mint a barátom? 20/F
Figyelt kérdés
Már ő is a tudtomra adja folyton , hogy ez zavarja és azt szeretné, ha egyszerre élveznénk el és ne úgy, hogy én előtte már vagy 2x megvoltam. Erről én nem tehetek :D Ezt ugyanígy megmondtam neki, de nem érdekli és a sértődöttet játszotta, hogy akkor nem fekszik le velem többet. Én vagyok a passzív és ő az aktív és pl mindig én szoktam meglovagolni, már akkor is eléggé hamar elmegyek, főleg ha előtte nincs túl sok orál. Meg szex közben is viszonylag hamar elélvezem, gyakorlatilag a teste látványa is nagyon izgat, ezért ha bennem van, nem kell sokáig tartania, hogy elélvezzek.2016. dec. 20. 00:26
1/8 anonim válasza:
A legfontosabb kérdés: folytatod utána még? vagy szünetre vágysz? Ez természetes dolog, hogy a passzív többször tud elmenni, hisz általában a férfiaknak szüksége van ideje hogy a cerka újra felálljon. Az orgazmus idejét nehéz befolyásolni, tanulandó igaz. Ha te nem hagyod abba miután elmentés és hagyod ott álló farokkal akkor nem értem a barátodat.
N. (lehetnem nők válaszát vártad )
2/8 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, nemtől függetlenül érdekel akárki véleménye :-)
Amúgy ilyenkor max csak 1-2 perc szünetre van szükségem, de sosem szoktam otthagyni. Próbálom magam kicsit visszatartani, csak ez így nem mindig jön össze.
2016. dec. 20. 00:40
3/8 youngboy26 válasza:
hány évesek vagytok? ti nektek mekkorátok van?!
4/8 anonim válasza:
Első vagyok, köszi. :) Addig csinálhatod neki szájjal. Lehet azért bosszantja a barátodat mert lehet ő is majdnem elmegy amikor abbahagyod. De passz.
5/8 anonim válasza:
Ez egy pöts.
Te meg h*lye vagy, hogy még vele vagy.
6/8 anonim válasza:
Szerintem örülnie kéne annak, hogy te többször és könnyen elélvezel. Ha egy férfi ezen megsértődik, azzal nem érdemes együtt lenni.
7/8 anonim válasza:
Én kifejezetten élvezném, ha a partnerem kétszer is elmegy, miközben lovagol rajtam. :)
8/8 anonim válasza:
Én is kifejezetten élvezném, ha ilyen barátot találnék. Ez azt is jelenti, hogy jól csinálnék valamit... :D A barátod meg egy kis hü**e, hogy ez zavarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!