Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú aki képes többször is csinálni 1 nap a barátnőjével?
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 17:52
1/16 anonim válasza:
Van olyan, aki nem? A rekord 5 volt, de ha reggeltől estig együtt vagyunk (pl egy hétvégi napon), akkor is simán összejön 3.
Karácsonykor az ünnepekkor elmentem a családjukhoz és a karácsonyi ebéd után estig négyszer csináltuk néhány óra alatt.
Ha meg még frissek vagyunk, akkor 2 alkalom között elég csak 10 percnek eltelnie.
23/F, 21/L
2/16 anonim válasza:
Igen én, de szerintem erre 10/8-an képesek! :)
4/16 A kérdező kommentje:
A barátom nem ès attól fèlek, hogy azèrt mert nem kíván engem vagy nem tudom mert látjátok ti is írjátok, h mennyiszer. Dei van h találkozunk ès meg se törtènik csak petting szokott lenni. Úgyh van hogy kèt aktus kozott eltelik egy hónap is. Velem van a baj?
2016. nov. 15. 18:20
5/16 anonim válasza:
Párommal jó pár éve együtt vagyunk, de még mindig az együtt töltött napokon min. 2-3 menet van:)
6/16 A kérdező kommentje:
Mi is lassan 3 ève, 18 evesek vagyunk lassan 19
2016. nov. 15. 18:22
7/16 anonim válasza:
És eddig is így volt, vagy változott valami?
Beszéltél vele erről?
8/16 anonim válasza:
Én nem vagyok sorozatlövő, inkább szeretem órákig elhúzni. De napi kettő bármikor megy!
9/16 anonim válasza:
Napi 3 megvan.. De volt olyan hogy egy nap 6x voltunk együtt 22 L
10/16 A kérdező kommentje:
Valahogy èreztem, hogy ilyen válaszokat fogok kapni. :(
Hát nem tudom szerintem sajnálja a gumira a pènzt vagy tènyleg nem tudom mièrt.
Soha sem csináltuk egynèl többször.
2016. nov. 15. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!