Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire fura/gáz, ha többször szexeltem már, de még sose csókolóztam?
Figyelt kérdés
Járni se jártam még senkivel, mert nem voltam szerelmes :/
Viszont szexuális igényeim vannak. A csók meg sztem érzelmekkel telibb, mint a szex.
2016. nov. 2. 22:53
1/13 anonim válasza:
Miért lenne gáz. A k'rvák sem smárolnak a kuncsaftal...
2/13 anonim válasza:
nem igazán gáz de sz.rd már le mit gondolnak mások ha gáz akkor mit tennél visszamennél az időben? nem csak max eltudod ásni vele magad ha nem megfelelő embertől kérdézed.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok k.urva sem :) 3 sráccal feküdtem le eddig, 20 vagyok.
2016. nov. 2. 22:56
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. nov. 2. 22:57
6/13 A kérdező kommentje:
Nem kérek privatban ajánlatot... Se Skype csere se kozos akármi...
2016. nov. 2. 23:08
7/13 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled,a csók érzelmek nélkül nem jó,sőt néha még érzelmekkel de fogmosás nélkül sem jó :D :D .
8/13 anonim válasza:
hát ez eléggé fura, gáznak nem gáz, nekem aztán tökmindegy leszarom mi a jó neked, csak nehéz ezt elképzelni/elhinni, hogy van ilyen
9/13 anonim válasza:
bullshit, olyan nincs, hogy nem csókolsz és a három pasi sem akar csókolni, az egyetlen ami lehet, hogy undorodnak tőled és csak a lyukadat akarják.
KAMU
10/13 anonim válasza:
Elég ribis,magyarul te csak ba.ol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!