Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többször van hogy úgy érzem hogy vágyom egy ölelésre. Van is egy barátom aki szintén szeret ölelkezni. Ő biszex de én heteró vagyok. Mégis azt mondja egyik barátom hogy ettől meleg hajlamom van? 18f
Kedves Kérdező!
Amit írsz sokkal összetettebb és az oka a múltban keresendő. Alapból ölelkezős típus vagy, de úgy gondolom szeretetre is nagyon vágysz, illetve lehetséges hogy gyerekként nem kaptad meg a kellő szeretet, odafigyelést.
Ami a fiúval való ölelkezést illeti két részre osztható, és ettől függően osztályozhat. Ha néha esne egy rövidebb ölelés jól, vagyis pl. minden találkozásnál, vagy egy meghatóbb beszélgetésnél, akkor természetesen nincs semmi rossz benne, és nem keverendő össze a szexuális vággyal. Ez természetes.
Viszont, ha te pl. arra vágysz hogy azzal a fiúval feküdjetek az ágyon, és órákig ölelkezzetek, akkor érdemes lenne elgondolkodni mélyebben, hogy valóban miért is érzed ezt. Ha ez az eset érvényes, akkor két dologra tudok tippelni: valami gyerekkori trauma, amelyre lehet nem is emlékszel, vagy nagyon erős kötődés iránta, amely később akár vonzódásba is átmehet.
Ha szeretnéd jobban megismerni magadban, keress meg privátban, és szívesen segítek egy-két levél ereiig.
Üdvözlettel,
A. Pszichológus
Átérzem a helyzeted, nekem is az ölelés lenne a benzin ahhoz hogy működőképes legyek a nap folyamán. (Persze erre nincs lehetőségem)
Sajnos már kihalt a kultúránkból az ölelés a férfiágon, de valójában az igény teljesen természetes, nincs ennek semmilyen szexuális felhangja, nem szabad szégyellned.
Van is itt egy link, úgy száz évvel ezelőtt teljesen természetes volt az érintés a férfiak között, senki sem gondolt homoszexualitásra, ami ma már néha kicsit hihetetlen ezeket a képeket elnézve.
Szóval semmi szégyellnivalód nincs, igazából több ilyen ember kéne a világba. :)
Sok-sok ölelést küldök innen is!
21F
Jogos, ilyenkor azért szabad irigyelni őket. :)
De úgy hallottam a felvilágosultabb nyugaton is jobb a helyzet, pl Dániában.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!