Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjem a pasim más pasival szexelni? Másoknál ez hogy működik? Hogy kerestek partnert?
Figyelt kérdés
Volt egy kis vita a párom és köztem a suli miatt is meg minden, aminek részeként úgy döntöttünk mindent elmondunk a vágyainkról stb. A lényeg, hogy kiderült, hogy sráccal is szexelne. Nekem ezzel nincs gondom csak ne lássam, plusz akarom tudni ki lesz az a srác. Ezért arra jutottunk, hogy majd én keresek srácot neki. Feltételekkel persze. A lényeg, hogy szerintetek jó ötlet? Vagy meg fogom bánni, hogy hagytam? Illetve szerintetek a srácoknak majd írjam meg a szitut? Másoknak volt ilyen? Hogy beszéltétek meg?2019. jan. 22. 10:34
11/17 anonim válasza:
jaj ennyi buta embert! nem kell olyan pasi akinek a szájába élvezett egy másik?! de hát csajok a ti szátokba is beleélveznek? mi lesz a következő nem fogod meg a kezét mert azzal törölte ki a seggét és ne hogy szaros legyen a kezed?
12/17 anonim válasza:
Ééés! A nők szájába is beleélvezett pasi akkor nekem sem kéne az a nő?
Jó a megközelítés...
13/17 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni, belefér vagy nem.
Vannak olyan párok, akiknél még a nő élvezi is, ha nézheti, vannak akiknél egyből szakító ok.
Melyik oldalon lenne a párod?
14/17 anonim válasza:
Meglepő de sok lányt izgat az ilyen. Én nar csak így nyíltan ismerkedem 34/f bi. Senkit nem ér meglepetés.
15/17 anonim válasza:
ha éces akaarsz lenni, csak nyugotan... degenerálttal nem érdemes kapcsolatot létesíteni
17/17 anonim válasza:
Triggerel a tény, hogy az évesek több, mint 90%-a homi, és popótoszogatástól lesz éces? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!