Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem egy pasival akar sexelni, még sosem próbáta de egyre jobban izgadja a gondolata, látványa. Azt szeretné ha én is részese lennék. Nem zavar de attól félek hogy elveszítem ha jó lesz neki. Engedjem?
Miért vetne véget? Csupán van egy fantáziája, amit nem szeretne tovább magába fojtani :)
Biztos nem hagy el benneteket, emiatt :)
36/f
Mire jutottatok a közös beszélgetések során?
23/L
Egy próbát megér, kb kizártnak tartom, hogy most annyira megtetszedjen neki. hogy azonnal ott hagy csapot-papot.
Max repetázni akar majd.
Enged ...
Sok esetben kiderul h ami a fantaziaban mukodik az az eletben nem izgato
Szerintem ezzel is igy van
Ha szeret Téged és amúgy minden rendben van, akkor eszébe sem jut, hogy lelépjen Tőled. Pusztán kalandozni akar, kipróbálni valami újat.
Lehet Neked is tetszene a dolog és beszállnál hozzájuk pl csak a férjeddel.
Számtalan opció van, NE fojtsátok el a vágyakat, DE ugyanakkor tessék mindent megbeszélni! 30/Bi/F
Még mindig jobb ha szól, elmondja mintha titokban pasizna.
Nem egy 2-3-4 gyerekes "mintaapukát" ismerek aki napi szinten órákat lóg a társkereső oldalakon és hajkurássza a pasikat.
De jártam már úgy is, hogy a feleség keresett meg, hogy szeretné nézni ahogy a férje pasival....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!