Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Engedjem Neki vagy sem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem Neki vagy sem?

Figyelt kérdés

Arrol lenne szo hogy van egy leszbi baratom aki nagyon jo barat es a multkori talalkozasunknal kozolte Velem,hogy leszeretne fekudni a felesegemmel,illetve hosszutavon gondolkozik,hogy rendszeresen egyutt lenne a felesegemmel.

Nem harmasrol lenne szo csupan En es a masik no lenne kulon a parommal,ez eleg szokatlan a paromnak meg novel sem volt es Nekem is kisse fura lenne igy elni...

Ha esetleg van igy valaki akkor irjon legyenszives hogy belemenjunk avagy sem.

2016. dec. 27. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Én inkább nem engedném. Hidd el, nem lesz ennek jó vége. És nem a szex ellen vagyok, hanem szerintem itt már érzelmi alapjai is van ennek az akaratnak és ha engeded, több is lesz.
2016. dec. 27. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Aha szóval ez csak a TE engedélyedtől függ. :D Esetleg a feleséged véleményét megkérdezted a dologtól?
2016. dec. 27. 16:25
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen nehez dontes az biztos,bar a leszbi lany allitja,hogy csak szexet szeretne es a felesegem nagyon tetszik Neki de erzelmek nelkul!

A felesegemben meg bizok.

Latom masodik valaszolo fonnakadtal az engdejem Neki mondatomon,akkor ha igy tetszik ,belemenjunk vagy sem.

Igy jobb?

Nem uralom a nejem,de nemi kozom azert van ahhoz amit csinal!

Bocs!

2016. dec. 27. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
és a feleségedet erről megkérdezted, hogy ő akarja-e? :D
2016. dec. 27. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

A legfontosabb kérdés, hogy a feleségednek bejön-e nő, vagy sem.

Ha nem, akkor egyértelmű. Ha igen, akkor kipróbálná-e vele?

Az a kérdés, hogy te és a feleséged magcsalásnak tartja-e, ha ő lefekszik egy nővel.

Szóval sok dolgot nem tudunk, ami kellene a válaszhoz.

2016. dec. 27. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen megkerdeztem es nem tudja mitevo legyen.

Elegge tetovazik,amugy szimpatikusak a csajok egymasnak,es O annak orul ,hogy En nem tartom megcsalasnak ha novel lenne ez tetszett Neki igy valoszinu ,hogy nem zavarna Ot sem.

En igazabol talan attol tartok amit elozoleg irtak,hogy erzelmek is lehetnek egy bizonyos ido utan mert nem egyszeri alaklomrol lenne szo.

Igaz a baratnobe bizok mert regota ismerem es mondta,hogy csak szexet akar a paromtol,a felesegemben meg bizok megintcsak,de valahogy megis tartok tole!

Na remelem ennyi info eleg egy frappans valaszhoz...

2016. dec. 28. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Ezesetben én a helyedben rábólintanék a dologra.
2016. dec. 28. 23:20
 8/9 A kérdező kommentje:

Szoval szerinted igy mar bele lehet menni?

Mert irtam hogy hosszutavon gondolkozik a "baratnom" !

Bizonyos ido elteltevel sem lesz kapcsolat romlas a felesegem es En koztem?

2016. dec. 29. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Arról nem volt szó, hogy esetleg nézheted őket? Nekem ilyen problémám lenne, hogy a feleségemmel szeretne szexelni a leszbi barátnőm, lehet, hogy csak úgy mennék bele, hogy nézhetem őket. Így az érzelemmentességet is tudnám kontrollálni, nem mellesleg talán néha bevennének harmadiknak.
2016. dec. 29. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!