Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Engedjem a pasim más pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjem a pasim más pasival szexelni? Másoknál ez hogy működik? Hogy kerestek partnert?

Figyelt kérdés
Volt egy kis vita a párom és köztem a suli miatt is meg minden, aminek részeként úgy döntöttünk mindent elmondunk a vágyainkról stb. A lényeg, hogy kiderült, hogy sráccal is szexelne. Nekem ezzel nincs gondom csak ne lássam, plusz akarom tudni ki lesz az a srác. Ezért arra jutottunk, hogy majd én keresek srácot neki. Feltételekkel persze. A lényeg, hogy szerintetek jó ötlet? Vagy meg fogom bánni, hogy hagytam? Illetve szerintetek a srácoknak majd írjam meg a szitut? Másoknak volt ilyen? Hogy beszéltétek meg?

2019. jan. 22. 10:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk is volt hasonló, de mi nem csináltunk belőle nagy ügyet. F.
2019. jan. 22. 10:37
 2/17 anonim ***** válasza:
57%

Miért csinálsz ekkora ügyet belőle?

Sok párkapcsolatban a nők szeretnének nőt magukak és pár pasinak ez nem ekkora gond!

Egyébként az meg egy nagy hülyeség hogy te keresel neki pasit mivel neki kell hogy szimpi legyen!

2019. jan. 22. 10:59
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
Nézzetek olyan ami mindkettőtöknek bejön, akkor mehet hármasban.
2019. jan. 22. 11:38
 4/17 anonim ***** válasza:
36%
?
2019. jan. 22. 11:46
 5/17 anonim ***** válasza:
34%

lol

ennél huszonegyedikszázadibb kérdés már nem létezhet, gratulálok

és mik lennének a feltételek, kedves kérdező?

popsiba nem csinálhatják a szerelmed, mert azt te szereted dugni? nem is szophat, mert akkor undi lesz vele csókolózni? okosan dönts! nehogy aztán egy kis nyuszimuszi papucsot gyárts a barátodból!

jézus.

2019. jan. 22. 11:58
 6/17 anonim ***** válasza:
30%

NE!

Legyél NŐ, és legyen annyi tartásod, hogy nem egy olyan emberrel élsz együtt, aki meleg, és más férfiak élveznek a szájába!

2019. jan. 22. 18:11
 7/17 anonim ***** válasza:
40%

még jó, hogy lepontoztak 17%-ig. eszem megáll.

ennyi ratyit.

2019. jan. 22. 19:04
 8/17 anonim ***** válasza:
96%

De ha fordított lenne a helyzet! Ha nő szeretne nővel lenni!

Akkor megnézném a kettő előttem válaszolót hogy akkor is ilyen elitélők lennének?

2019. jan. 22. 20:31
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

Te mondod? Nem tűnik fel hogy te is ugyanezt csinálod? :DD

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__biszexualitas__9..

2019. jan. 22. 20:49
 10/17 anonim ***** válasza:
2019. jan. 22. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!