Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy egy biszex/meleg férfinak egyáltalán nem áll a farka, amikor dugják? Ez mitől lehetséges?
Nem volt sok partnerem, 5, de közülük 1 volt akinek nem állt szex közben, csak ezt így nem akartam neki mondani, nehogy megbántsam, pedig látszólag élvezte a szexet.
Én análban csak aktív vagyok.
Nekem sem szokott felállni. És ez nem azért van, mert nem vagyok felizgulva, vagy nem élvezem, hanem azért, mert a farkam nincs izgatva. Egyébként is, nem a farkamra figyelek, hanem a gyönyörre, amit a fenekemben érzek. Ettől függetlenül ugyanúgy ömlik melle az előnedvem.
25/F
Nekem se szokott állni. Talán egyszer állt, akkor még popperst is szívtam, és úgy vertem ki, hogy még bennem volt a srác farka, olyan gyönyörben sem előtte sem azóta nem volt részem. :D
Amúgy nálam talán az lehet az oka, hogy úgymond nem jut időm a saját farkamra. Feláll, de aztán szopom az aktív srácot, közben ujjazgatom magam, hogy előkészítsem a terepet, eközben persze lekonyul. Aztán utána már esélytelen, hogy seggbekuki alatt felállítsam, nem is akarok olyankor már ezzel is pepecselni. :D
Akkor szerintem húzz el innen. Kösz.
#5, #7
Megkérlek, menj már a hetero oldalra, és nézd meg, ott vagyok-e. Ha nem találnál, akkor maradj ott, amíg odaérek. Köszönöm.
Nekem változó, hogy feláll-e a farkam, miközben egy másik pasi épp megdug. Azt hiszem, ez attól függhet, hogy csak dug, vagy a prosztatámat is izgatja. Az utóbbi esetben szokott merevedésem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!