Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogyan lehetséges, hogy a bi fiúk/férfiak férfiakhoz nem tudnak kötődni érzelmileg, csak testileg?
Én tapasztalatból mondom, hogy a 90%uk ilyen, vagy legalább is ezt mondja. Persze ismerek olyan bi fiút, aki fiúval van kapcsolatba.
De nem értem ezt a dolgot. Ha az azonos neműekre gerjed testileg, hogy hogy érzelmileg nem tudja megmozgatni egy azonos nemű?
A homoszexuálisoknál egyértelmű, hogy testileg csak az azonos nem vonzza, nyilván érzelmileg is.
A heterok is nyilván az ellenkező nembe lesznek szerelmesek.
Abban viszont nem látok logikát, hogy a biszexuálisok kizártnak tartják, hogy azonos neműhöz kötődjenek érzelmileg. Erről ki mit gondol? És mi az okozója, teljesen máshogy működnek ilyen szempontból, mint a homok és a heterok, ami szerintem logikátlan és érthetetlen.
Én biszex vagyok.
Jobban vonzódom a fiúkhoz, mint lányokhoz.
Testileg és érzelmileg is.
De a biszexualitás egy skálán mozog a heteroszexualitástól a homoszexualitásig.
Aki a heteroszexualitáshoz áll közelebb, azt lehet, hogy felizgatja a saját neme, de a szexhez nem kell sok érzelem, tehát elég neki néha egy szex, mert tetszik neki az a mássáf, amit az az élmény nyújt. De vennek, akik ezzel nem érik be. Vannak, akiknek kell érzelem. Akik vágynak rá. Ők már a skála közepe felé, és az után helyezkednek el, közelebb a homoszexualitáshoz.
másság*
vannak*
Egyébként nem lehetséges.
Hány emberből állapítottad meg azt a 90%-ot?
Nem kéne ezt mindenkire ráhúzni szerintem.
A bi ismerősei, szexpartnereim alapján. Sokan azt mondták, hogy férfiakkal csak szexelnek.
Persze nem azt mondom, hogy fiúkkal járjanak, de miért kell tagadni, hogy ha úgy van, akkor egy férfi is megfoghatja belül? Szerintem legtöbbjük csak igazolni próbálja magát, hogy ők inkább heterok, mint homok.
Az alapján sem látok összefüggést, amit te említettél. Hogy inkább azok vonzódhatnak érzelmileg a férfiakhoz, akik szexuálisan is jobban vonzódnak. Hidd el, hogy akikkel voltam, nagyon vonzódnak szexuálisan a férfiakhoz, de érzelmileg meg nem, ezt mondják. Én nem húzom rá senkire, ezt csak ők mondják. És szerintem nem igaz, hanem önbecsapás.
"Az alapján sem látok összefüggést, amit te említettél. Hogy inkább azok vonzódhatnak érzelmileg a férfiakhoz, akik szexuálisan is jobban vonzódnak." - Én nem ezt írtam. Értelmezd újra.
"Én nem húzom rá senkire, ezt csak ők mondják." - De.
"Én tapasztalatból mondom, hogy a 90%uk ilyen" - Ez mi, ha nem általánosítás?
"Aki a heteroszexualitáshoz áll közelebb, azt lehet, hogy felizgatja a saját neme, de a szexhez nem kell sok érzelem, tehát elég neki néha egy szex, mert tetszik neki az a mássáf, amit az az élmény nyújt. "
Nekem pedig ez alapján az jött le, hogy arra célzol, hogy aki a heteroszexuálishoz közelebb áll az nem nagyon fogja igényelni az azonos nemhez való érzelmeket.
""Én nem húzom rá senkire, ezt csak ők mondják." - De."
Azért tűnhetett úgy, hogy ezt mondom, mert ők mondják ezt magukról. Csak az ők véleményük által tudtam ezt mondani. De mint én később kifejtettem, én nem így gondolom. Én azt gondolom, hogy becsapják magukat, vagy elhallgatják.
Nem érint engem egyébként hátrányosan, mert csak szexről volt szó.
Azért fejtegetem, mert nagyon érdekel ez a téma és ezt a viselkedést, vagy jellegzetességet nem tudom megérteni, valamint hogy hogy alakult ki náluk. Ez csupán szimpla érdeklődés. Nem hiszem, hogy bi férfitől én akarnék komolyabbat.
Ez egyszerű:
Én egy boldog és szerető családban nőttem fel és ugyanígy szeretnék egy boldog és szerető családot magamnak, saját, a párommal közösen nemzett gyerekekkel.
Viszont úgy vettem észre, hogy akárhogyan is kefélem a férfiak seggét, abból valahogy nem lenne gyerek. Pont hogy tudom hogy a szerelem első sorban egy állati, ösztönös érzés, ami a szaporodásra ösztönzi az embereket. Majd olyan 30 körül lesz egy nő, akivel szeretnék gyerekeket és családot alapítani.
Az utcán csak a csajokat nézem és huszonpár éves létemre eddig csak lányokba voltam szerelmes, pedig már 14-15 éves korom óta tudom hogy biszex vagyok. Évtizedes férfi jó barátaim vannak, akiket szintén nem akarok megdugni. Nőkkel viszont nincs olyan hogy "szép, jó barátom és nem akarom megdugni." Ha egy nő szép, akkor dugni akarok vele/kapcsolatot akarok. Ha meg nem szép akkor meg nem. Barátkozni meg nem akarok velük.
Mi a gond még a férfiakkal számomra, biszex férfiként?
-szőrös az arcuk, a nőké meg puha (a nők arcát jobban szeretem)
-a nőknek nőies jó illatuk van, a férfiaknak meg férfias kevésbé jó illatuk
-egy nővel természetesnek érzem ha szex után ölelkezünk, bújunk, egy férfival nagyon szokatlannak
-egy nőnek eggyel több lyuka van, amit tömni lehet
Folytatom szívesen a listát kérésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!