Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogyan lehetséges, hogy a bi fiúk/férfiak férfiakhoz nem tudnak kötődni érzelmileg, csak testileg?
Én tapasztalatból mondom, hogy a 90%uk ilyen, vagy legalább is ezt mondja. Persze ismerek olyan bi fiút, aki fiúval van kapcsolatba.
De nem értem ezt a dolgot. Ha az azonos neműekre gerjed testileg, hogy hogy érzelmileg nem tudja megmozgatni egy azonos nemű?
A homoszexuálisoknál egyértelmű, hogy testileg csak az azonos nem vonzza, nyilván érzelmileg is.
A heterok is nyilván az ellenkező nembe lesznek szerelmesek.
Abban viszont nem látok logikát, hogy a biszexuálisok kizártnak tartják, hogy azonos neműhöz kötődjenek érzelmileg. Erről ki mit gondol? És mi az okozója, teljesen máshogy működnek ilyen szempontból, mint a homok és a heterok, ami szerintem logikátlan és érthetetlen.
Meg amúgy vágod, hogy tapasztalatról beszélek?
23 vagyok és lassan 10 éve tudom hogy biszex vagyok és nyolc éven em vagyok szűz. Szexet először hat éve próbáltam másik sráccal. Ez idő alatt volt kb 20 csajjal dolgom és 6-7 sráccal. Szerelmes úgy 4-szer voltam, akkor is mindig nőbe egész életem során.
Ennyi idő alatt már csak látom tapasztalat alapján, hogy a srácok érzelmileg nem jönnek be.
Mondom ezt úgy, hogy az évtizedes jó barátaimhoz, akiket még a gimiből ismerek, mai napig nagyon mély barátság, összetartás és baráti szeretet fűz. De őket meg nem akarom megdugni.
A te helyzeted speciális, mint mindenki másé.
De mi köze az egésznek, hogy férfitől nem lehet gyereked? De ezek szerint a barátaid vonzanak érzelmileg, csak az írásod szerint velük meg dugni nem akarsz.
Ahogy a férfiakról írsz, nekem az jön le, hogy te azért a hetero felé húzódsz. Pl ha zavar a szőrös férfi. Nem minden férfi ilyen, tök csupaszok is vannak, ha csak ez a problémád. A testszagos dolgot viszont nem értem. Ha szex előtt a pasi rendesen megfürdik, vagy ha kell kitisztítja ott, ahol kell, akkor nincs semmi szaga.. Mondjuk nőkkel nincs tapasztalatom, de ők is a megfelelő higéniától és a szappantól illatosak.. Amúgy ők is szőrösek lennének, ha a társadalom nem várná el tőlük a szőrtelenítést.
A te eseted speciális, mint mindenki másé. De viszont azt nem lehet felfogni, hogy teljesen logikus módon a melegek az azonos nemhez vonzódnak érzelmileg és szexuálisan, a heterok az ellenkező nemhez. A biszexuálisok (nagy része) testileg mindkét nemhez, de érzelmileg csak az egyikhez. Ilyen nincs szerintem. Persze vannak eltérések ezt beismerem, különleges esetek. Pl ismerek olyan meleget, aki lányokba volt szerelmes.
" a szerelem első sorban egy állati, ösztönös érzés, ami a szaporodásra ösztönzi az embereket"
Na ez az egy írásod, ami nagy hülyeség már bocsi. a szerelem pont, hogy nem állati, akkor alakul ki, amikor két ember szereti egymást, kötődik egymáshoz. ami állati ösztön és a szaporodást szolgálja, az a szexuális vonzalom, nem a szerelem. nem csoda, hogy pont csak az ember tud szerelmes lenni, még, hogy állati..
12:
Nem vonzanak érzelmileg a barátaim bmeg! Három fajta emberi szeretet különítünk el: Családi szeretet, baráti szeretet és szerelmi, romantikus szeretet.
Ha azt mondom szeretem a barátaim neked abból az jön le, hogy vonzanak érzelmileg. De ha azt mondom hogy szeretem a szüleimet, akkor abból is az jön le neked hogy vonzanak ők is érzelmileg?!
"De mi köze az egésznek, hogy férfitől nem lehet gyereked?"
Az bmeg hogy nálam a romantikus szerelem nem egy cél amit minden áron el kell érni, hanem egy eszköz arra hogy egy másik emberrel létrehozzunk valami nagyobbat és tartósabbat, valami kiteljesítőbbet. Egy családot.
Nézzük már meg a csak még mondjuk 10 éve tartó párkapcsolatokat (a felek nemétől függetlenül). Hány 10 éve tartó párkapcsolatban van gyerek? Úgy a 80%-ukban? 95%-ukban? A szerelem elmúlik mindig. Pár, néhány év alatt legeslegtöbbször. A párod iránt érzett szerelmet konzerválni kell egy családi szeretetté felé és a közös családotok iránt, különben a kapcsolat tart maximum néhány évig és ennyi.
Zavar a szőrös férfi, ezért dugok minél szőrtelenebbekkel. De ezt leírtam már és te is kitalálhattad. A női illatokat pedig jobban szeretem, mint a férfi illatokat. Egy női parfümre lazán feláll a farkam napközben is, férfi parfümre soha nem volt még ilyen.
13:
A szerelmet nem egy varázslat okozza, hanem az agyban termelődő bizonyos típusú hormonok, illetve a másik emberből kiáramló feromon nevű illatok. Honnan tudod hogy az állatok nem szerelmesek? Mert nem tudják azt elmondani neked? Régen azt is elhitték hogy az állatok fájdalmat sem éreznek.
Az állatok agyában is ugyanazok a feromonok és hormonok termelődnek és ők is az alapján éreznek romantikus szeretetet, pont mint az ember.
Most komolyan, aki ezekkel 2016-ban nincs tisztában, az hol élt eddig? A szerelem tudományosan leírható.
Most te min vagy felháborodva? Azt mindenki tudta, hogy a szerelem "tudományosan leírható", de a te általad linkelt oldalakban sem olvastam olyasmit, amit te írtál a szerelemről. Hogy egy állati ösztön, ami a szaporodást szolgálja. Én ezt így nem láttam leírva és még én nem vagyok tisztába a dolgokkal? Értelemszerűen a szexuális vonzalom visz rá az utódnemzésre, tehát az, ha meglátsz egy nőt és feláll rá és legszívesebben megdugnád. Ha fiúra áll fel, abból nyilván nem lesz gyerek, ahogy mondtad is.:DD Ne hergeld magad, én nem veszekedni akarok veled, ebben nem értünk egyet.
"Honnan tudod hogy az állatok nem szerelmesek? Mert nem tudják azt elmondani neked? Régen azt is elhitték hogy az állatok fájdalmat sem éreznek. "
Mert nem olvastam még ilyenről, hogy egy állat szerelmes legyen, de én ezt nem tudhatom. Mégsem állati ösztönnek kellene nevezni, mert nem az. Ki az, aki elhiszi vagy elhitte "régen", hogy az állatok nem éreznek fájdalmat? Az jó ostoba lehet. Én ilyen dologról sem hallottam soha az életben, hogy régen az emberek "ezt hitték".
18:
Ami szót kb mikor találtak ki? 3 éve? 5 éve? 10 éve?
Részemről van a biszex, a heteró és a homo. Ha valaki puncival rendelkező emberekhez és farokkal rendelkező emberekhez is vonzódik a saját nemétől függetlenül, az biszex. Aki csak olyan nemi szervvel rendelkező emberekhez vonzódik mint amilyen nemi szerve neki van, az homoszexuális. Aki pedig a sajátjától eltérő nemiszervű emberekhez vonzódik az heteroszexuális.
Nem hiszek se a demi(zson), se a pán(síp), se a másik utóbbi években kitalált ötezer fajta szexualitásban. Szerintem ezek csak a figyelemfelkeltésre vannak, hogy valaki menőzhessen azzal hogy ő valami X-szexuális, amit tavaly találtak ki és még csak 50 ember az az egész bolygón.
Ezekkel pont az a baj, hogy agybajos módon különválasztja az érzelmeket és a szexuális vágyakat egymástól, miközben mindkettő az agy egyazon részében keletkezik. Ez a bajom ezekkel, hogy a szerelmet és a kefélési vágyat külön kezeli. Miközben szerintem nem kell őket külön kezelni ilyen módon.
A 3 szexualitás nagyon jól leír mindent abban, hogy ki milyen fajta emberekhez vonzódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!