Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero kérdés! Halihó emberek, én is fantáziálok arról mostanában, hogy szeretnék érintkezni egy hús- vér farokkal. Lehetséges találni egy türelmes és megértő partnert, akinek nem lenne gond ha csak próbálkoznék?
#13 vagyok.
Ez egy sima emberi kiváncsiság szerintem.
PL: Álmodozok hogy autóversenyző leszek. Beülök egyszer egy versenyautóba,és nem jön be a dolog. Attól én még autóversenyző vagyok??
Kiváncsi lennék ha a kérdező is azt érezné amit én leirtam,mit mondanátok akik lebzizták. "Akkor is bzi vagy,csak hozzá kell szoknod a fszhoz!" ?
Ebbe a társadalomba nagyon könnyű valakire ráragasztani a cimkét hogy bzi. Mert azt gondoljátok azzal le van alacsonyítva az illető. Az már tök mind1,hogy meleg e vagy sem.Bármi hangyányi jelét mutatja az illető,hogy érdekli a saját neme,az homokos,vagy leszbikus.
Na lehet lepöttyözni!
Kedves Kérdező!
Maradjunk annyiban, hogy hetero vagy némi biszexuális éllel. Ez nem baj. Ha valóban arra vágysz, hogy egy másik férfi cerkáját a szádba vedd, tedd meg! Két dolog történhet. tetszik, és a későbbiekben is vágysz rá, és csinálod, vagy megundorodsz tőle, és kihúzod a bakancslistádról, hogy ezt is kipróbáltad, de nem jött be.
Én is így voltam, mint te, kipróbáltam, nekem bejött. Azóta is sz*pok, ha van rá lehetőség, és nem bánom. Azt bánnám, ha nem tettem volna meg.
Én is szivesen kipróbálnám
16
Bi
Hetero-, homo- vagy biszexuális, ezek csak címkék. Úgy dobálóztok ezekkel a címkékkel, mintha ezen múlna az életetek (ez vonatkozik ugyanúgy a kérdezőre és a válaszolókra is). Miért nem lehet úgy tekinteni rá, mint egy férfire, aki a nőkhöz vonzódik, de érdekli, hogy milyen lehet egy férfivel passzív szerepben. Nincs ezzel semmi gond. A címkéket a megfelelési kényszer, illetve az egy csoporthoz való tartozni akarás szüli.
Amúgy a nagy vagdalkozásban pont a kérdésre nem érkezett válasz (tisztelet a kivételnek, volt pár válasz, amit csak átfutottam). Szerintem regisztrálj fel egy szexpartner-keresőre, írd ki, hogy a lányokat szereted, de kipróbálnád fiúval, hasonlóan, mint itt. Biztos fogsz kapni egy-két pozitív levelet.
Hetero ám a tudod ki? Na hát az akinek esze agában nincs más f@szahoz közeledni. Nem gondol rá . Nem érdeklődik, nem h izgatja, hanem kirázza a hideg a gondolatra is!ez bizony tény. Na az hetero.
Te meg ide jössz hazudozni ? : D szánalmas. Na ezért
vagy te bu2i. Mert egy tisztes homonak van annyi ver a pucajaban h nem alakoskodik.
**Ja amúgy sokan vagytok így ezzel mostanában fiuk? :D erdekes nem? Nahát nahát....És az nem jutott még el addig a sorvadt agyatokig, h lehet, h az évek óta rendszeresen (és onkent hahahaha) vizuális ingerekkel kondicionáljátok magatokat a merev hímtag (és ejakuláció) látványára, ezért merül fel bennetek ez, ugy h közben meg nőkhöz vonzódtok az életben?
Annyira szép ahogy itt vergődtök h ti szopnátok meg de jó lenne a seggedben erezni egy elő hús ver péniszt, egymást biztatva h jó ez így, mert közben meg hetero vagy , gondolom csajozgatsz is , sőt lehet az asszony meg a gyerekek mellett pont erre van kapacitásod h más faszik pocserol filozgass.
Gratulálok!
/
Ja és azok akik arra biztatnak h utccu neki, lépd át azt a vonalat (és többe nem masithatod meg), na azok nyilván szinten heterok és biztos csak egészséges férfi módjára kíváncsiságból írnak pm mert h Pont ugyanaz izgat titeket, nahát micsoda szerencse.
Komolyan mondom kétségbe ejtően szánalmas ez a brigád a f@sz igényével együtt:D :D
/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!