Miért nem képesek vagy, akarják elfogadni, hogy nem eszek húst? Én nem piszkálom a húsevőket!
Nem igazán szeretem a húst, csak a csirke mellet. És sajnálom az állatokat is! Hogy miattam kell meghalniuk, hogy én megegyem őket mikor mindenevő vagyok, nem húsevő kifejezetten!
És a rokonok, család csak piszkálnak emiatt.
Mikor kérdezik, hogy eszek e velük valamit, ami hús, pörkölt, rántott hús, kolbász, és mondom, hogy "köszönöm nem eszek húst!" akkor"jajj miért neeem? " mintha y azt mondanám, hogy" én csak Pepsit iszok semmi mást! Pepsit hozzatok! Nem jó a víz, narancslé, sör! "és hetek múlva megy, és" még mindig nem eszel húst?? " nagyon foglalkoztató nekik, ha hetek múlva is ezzel kezdik a köszönés után...
Miért nem képesek elfogadni, így közel 1 év teljes húsmentes életmód után ( halnak is húsa van, és a pörkölt szaftot sem eszem! A konzerv összetevőit is elolvasom! Mielőtt jönnének, hogy" divatvega") hogy ha nem akarok húst enni, akkor nem fogok?
Én nem piszkálom egyiket sem, hogy "Miért eszel kolbászt ember??? Miért nem uborkát?"
Akkor ők miért kattognak rajtam ennyire?
19f
hát ez egy jó kérdés, én se eszek húst, meg mondjuk sok mindent nem eszek meg :D de engem is piszkálnak, pedig nemcsak 1 éve megy ez...........
mai napig nem fogják fel, és kínálnak, hogy de egyél..... mikor már a szagától is rosszul vagyok.
Figyelj, a tinikorom nekem is azzal telt, hogy felfogni nem bírtam honnan erednek ezek az intoleráns emberek, és honnan veszik a bátorságot, hogy az én étrendembe belepofázzanak (ugye én sem szólok rájuk, hogy te meg miért nem eszel almát...). Nem éri meg!
Az ilyen jellegű megjegyzésekre egyszerűen felálltam és kisétáltam az ajtón egy idő után, és befogták. Ha az életemről akarnak pletykálni meg kombinálni, megtehetik négyszemközt, de én fosok rá magasról.
Ha a családodról van szó, akkor vagy attól félnek, hogy egészségtelen a vegetáriánus életmódod, vagy csak simán megsértődnek, hogy nem eszed meg a főztjüket.
Lehet, hogy az adja a feszültséget, hogy azzal, hogy nem eszel húst, akaratlanul is azt fejezed ki, hogy te elítéled a húsevést -> ők esznek húst -> elítéled őket. Próbáld meg tisztázni velük, hogy neked nincs bajod velük azért, mert ők esznek húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!