Aki részeg miért nem képes beismerni, és elfogadni?
Figyelt kérdés
Eddig ha volt valami összejövetel, buli, és én nem szoktam inni, és más meg részegre iossza magát, és mondom neki, hogy ne, mert részeg vagy, meg ittál, akkor mindenki rohadtul felháborodiki, és rámüvölt, hogy "+NEM VAGYOK RÉSZEG, NEM IGAZ!!"
Ezt nem értem.
Én amikor ittam akkor mondtam, hogy nem, mert ittam, nem vezetek, nem csinálom, meg ilyesmi.
Más meg leordítja a fejem, hogy nem ivott, és nem részeg, amikor beszélni ios alig tud, meg járni.
Miért teszik ezt az emeberek?
Fáj az igazság nekik?
2011. aug. 19. 08:31
1/6 anonim válasza:
Egy részeg emberrel sajnos nem lehet értelmesen beszélni... Majd másnap kérdezd meg töle,mikor a fejfájástol felkelni sem tud,hogy na, mitöl fáj? Mert te ugye nem voltál tegnap részeg...
2/6 anonim válasza:
áhh neem todook vállaszolni maat résszeg vagyok egész éjel vedelltem..
3/6 anonim válasza:
Mert te tudod, mi a határ, ők meg nem. Elég szánalmas, aki annyit iszik, hogy így viselkedik tőle.
4/6 anonim válasza:
Utálom azokat akik félholtra isszák magukat és nem marad semmi önkontrolljuk.
6/6 anonim válasza:
Nincsenek a tudatuknál.....és "becsapják " magukat azzal hogy ők tényleg nem részegek :) de hát az emberi faj nagy része nem tudja hol a határ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!