Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet azt elfogadni, ha valaki homoszexuális? Miért bántják a melegeket, ha fel merik vállalni?
Ülj le magaddal megbeszélni először :o
Ez nem betegség, csak egy az ember szexuális vonzódását befolyásoló tényező. Mindenki azzal kavar, akivel akar, minket miért zavar? Ha mi boldogok lehetünk egy velünk ellentétes neművel, de van két egymáshoz vonzódó azonos nemű, akkor miért ne lehetnének ők is boldogok? Felesleges lenne sanyargatni magukat. Amíg ezt 4 fal közé tudják helyezni,.addig oké. De ugyanezt a heteroszexuálisoktól is elvárom: ne a nyílt utcán. Bár az már más téma.
Na kedves válaszolók. Nem vagyok Orbán Farkasné, semmi ilyesmi. Egy barátnőm tette fel nekem a kérdést, hogy mi a véleményem a témával kapcsolatban, de még nem tudtam válaszolni rá. Ezért gondoltam azt, hogy kapok pár választ rá.... Én nem azt mondom elítélem, de ne tüntessenek...
Nekem ez az egész furcsa. Kérlek benneteket, ne bohóckodjátok el, szeretnék neki választ adni, de nem tudok, mert nem tudok hozzászólni.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!