Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet azt elfogadni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet azt elfogadni, ha valaki homoszexuális? Miért bántják a melegeket, ha fel merik vállalni? ‎

Figyelt kérdés
Igazából én azt mondanám, ez egy betegség. Nem azt mondom elítélem,de az én értékrendembe nem fér bele. Persze ha egyszer majd gyerekem lenne, nem tagadnám ki, csak nagyon rosszul érintene. Mi a véleményetek erről?
2014. jún. 30. 17:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Kicsit ellentétben áll a kérdésed és a leírt hozzáfűznivalód.. tulajdonképpen mi is a kérdés???
2014. jún. 30. 17:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Te vagy az Ordas Farkasné? :D
2014. jún. 30. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Jól látom, hogy te még saját magaddal sem értesz egyet ebben a kérdésben? :-)
2014. jún. 30. 17:27
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Ülj le magaddal megbeszélni először :o

Ez nem betegség, csak egy az ember szexuális vonzódását befolyásoló tényező. Mindenki azzal kavar, akivel akar, minket miért zavar? Ha mi boldogok lehetünk egy velünk ellentétes neművel, de van két egymáshoz vonzódó azonos nemű, akkor miért ne lehetnének ők is boldogok? Felesleges lenne sanyargatni magukat. Amíg ezt 4 fal közé tudják helyezni,.addig oké. De ugyanezt a heteroszexuálisoktól is elvárom: ne a nyílt utcán. Bár az már más téma.

2014. jún. 30. 17:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Na kedves válaszolók. Nem vagyok Orbán Farkasné, semmi ilyesmi. Egy barátnőm tette fel nekem a kérdést, hogy mi a véleményem a témával kapcsolatban, de még nem tudtam válaszolni rá. Ezért gondoltam azt, hogy kapok pár választ rá.... Én nem azt mondom elítélem, de ne tüntessenek...

Nekem ez az egész furcsa. Kérlek benneteket, ne bohóckodjátok el, szeretnék neki választ adni, de nem tudok, mert nem tudok hozzászólni.

Köszönöm

2014. jún. 30. 17:37
 6/13 anonim ***** válasza:
63%
Az Ordas :D nem Orbán
2014. jún. 30. 17:42
 7/13 A kérdező kommentje:
Félreolvastam na:D
2014. jún. 30. 17:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Senki nem kíváncsi rá, hogy ki meleg, azért.
2014. jún. 30. 18:52
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Szóval a mi véleményünket akarod átvenni, hogy végre neked is legyen véleményed? Ez így elég halott ügy. Szerintem is ülj le megbeszélni magaddal.
2014. jún. 30. 19:03
 10/13 anonim válasza:
15%
hülye búzáák!!
2014. jún. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!