Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmesek egymásba? (homoszexuális témájú kérdés)
igazad van! tényleg nem a te dolgod.
nekem is van fiús, biszexuális barátnőm, szeretek nőiesen öltözni, most akkor mi is járunk? úristen...
A kíváncsiság nem bűn.Egy anonim oldalon miért ne tehetném fel a kérdésem nevek nélkül?
Esetleg akinek van ilyesmiről közelebbi tapasztalata,mit gondol?
A legjobb barátnőm leszbikus és az eddigi barátnői közé simán beillenék, szóval mondhatni a zsánere vagyok külsőleg. Nagyon egy húron pendülünk és szoktunk úgymond flörtölni is, de tiszteletben tartja azt, hogy én nem vonzódom hozzá szexuálisan és ő is többre értékeli a barátságunkat annál, hogy bepróbálkozzon.
Tehát szerintem csak félreértelmezed illetve amilyen kíváncsi vagy fogadok, hogy már a fél osztálynak elmesélted ezt a teóriádat, így azt javaslom szokj le a pletykálásról, nem egészséges, még véletlen a fiús lány behúz egyet.
Milyen kemény csaj, hogy nyíltan vállalja O.o
Én nem mertem soha :D
Most kb mintha engem írtál volna le..de remélem nem vagy osztálytársam, és nem én vagyok az :D
Szoval a sztorim röviden, fiús leszbikus vagyok, majdnem mindenki tudja. Osztálytársam egy nagyon nőies nő,évek óta a barátjával van, de jöttem én és úgy gondolta, hogy biszex, a pasijával elég rossz volt a kapcsolata, úgyhogy rövid időre dobta is, azt mondta hogy lányokkal akar lenni és mindig egyértelmű célzásai voltak, úgyhogy bepróbálkoztam nála. Elég rövid kalandunk volt,rájött hogy neki normális élet kell és a szülők,stb, szóval visszament a barátjához, azóta együtt vannak, még mindig nem túl jó a kapcsolatuk, de most összeköltöznek. (Lehet hogy nem dobta a barátját közben sem, állítólag igen, de részletkérdés :D ) Azóta is mindig flörtölünk és húzzuk egymás agyát, de már nincs semmi köztünk.
Na hogy válaszoljak is a kérdésedre, lehet igazad, lehet hogy volt is köztük valami, lehet hogy csak lesz, bármikor előfordul ha egy biszex csaj és egy leszbikus összekeveredik valahogy :)
Vagy persze az is lehet, hogy ezt akarod látni :P
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!