Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne olyan aki belemenne (nő vagyok), hogy hárman éljünk egy kapcsolatban?!
Mármint én egy másik nő,és egy férfi .
Gáz hogy nekem ez egy hatalmas vágyam?
Mennyi erre az esély,hogy összejöjjön?
És akkor mindenki mindenkivel?
Lennének gyerekek is, mint egy mormon család?
Én és még két nő? Naná hogy :)
38/f
Igen,együtt élni hárman..
Gyerekeket nem tudom végülis,de akár az is beleférhetne idővel..
Férfiként én is kipróbálnám, bár én két férfi egy nő felállásban gondolkodtam.
Azt gondolom kicsi az esély, mert ez egy viszonylag szokatlan formája a kapcsolatoknak és az emberek (idehaza meg aztán főleg) meglehetősen elítélik azt ami nem szokványos, sajnos nagyon valószínűnek tartom, hogy sok kéretlen megjegyzés és értetlenkedő tekintet szegeződnek a kapcsolat mindhárom tagjára, azonban azt is gondolom, hogy csakúgy mint egy nyitott kapcsolatból egy hármas kapcsolatból is nagyon-nagyon sokat lehetne tanulni, az önzetlenséget, türelmet, tiszteletet és a másik vágyának elfogadását illetően, összességében remek fejlődési lehetőségként tekintek egy ilyen jellegű hármas kapcsolatra, de akár egy nagyobb közösségre is:)
Valójában a legtöbb kapcsolat azt hiszem azon múlik, hogy a benne élők mennyire képesek kompatibilisek lenni egymással, és hogy mennyire illenek össze adott személyek a kapcsolat dinamikáját illetően.
Most miért olyan lényeg hány éves vagyok?
28 amúgy..
Jah és nyilván mindent hármasban szeretnék,de persze nem lenne féltékenység akkor sem ha időnként csak velem,vagy épp csak a másik nővel lenne a férfi.
Vagy épp csak mi nők szeretkeznénk..
Igazából az nem érdekelne más mit szólna hozzá,sőt abban biztos vagyok férfi lenne aki benne lenne ilyenben..
Inkább abban nem vagyok biztos,hogy a nők között akad e olyan aki ilyen életre vágyna.
én ilyen kapcsolatot max BDSM elemekkel tudok elképzelni, de anélkül olyan fura lenne
de biztosan van olyan aki élne ilyenben
5 évig ilyen kapcsolatban éltünk, írtam már itt erről valamelyik kérdésre válaszolva.
Működtethető és lehet nagyon tartalmas is ez a felállás (nem csak szexuálisan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!