Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Akik ilyen biszexek mint én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ilyen biszexek mint én kivel vannak kapcsolatban?

Figyelt kérdés
A nőkbe jobban beletudok szeretni mint a férfiakba. De szex során nőkre szoktam gondolni, ha pl. van bennem valami akkor gondolok a farokra. Meg egy férfit nem kívánok annyira mint egy nőt. De férfiakkal szeretek járni, meg házasságot akarok. De kb olyan két év után már nagyon erős homoszexuális érzéseim vannak. Vannak még ilyen biszexek? Ti nővel vagy férfival éltek? 28N
2018. okt. 11. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen és nővel mert férfival sose lennék igazán boldog.
2018. okt. 11. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan leírtad amit érzek
2018. okt. 13. 00:40
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha nőkbe szeretsz bele inkább, hogyan lehetséges, hogy számodra jobb férfiakkal járni? Vagy én értek valamit félre, vagy ellentmondásos.
2018. okt. 13. 02:20
 4/8 A kérdező kommentje:

3. Még nem volt kapcsolatom nővel, de biztonságosabbnak gondolom azt ha férfival járok. Mert azt fogadják el, így lehet gyerekem.

2. És te nővel vagy férfival vagy kapcsolatban?

2018. okt. 13. 06:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul leszbikus vagy, aki ezt igyekszik elfojtani a normák meg a házasság/gyerekvállalás lehetősége miatt.
2018. okt. 13. 09:22
 6/8 A kérdező kommentje:
5.Nem tudom volt már amikor azt éreztem, hogy lehet az vagyok. De 1-2 évig elvagyok olyan férfiakkal akikben van valami számomra szimpatikus tulajdonság utána jön ez az érzés a nők iránt erősen. Meg eddig igyekeztem a helyes férfiakat nézni, de most már csak a nőket veszem észre. Ebből gondolom hogy talán biszex lehetek.
2018. okt. 13. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Velem legyel kapcsolatba
2018. okt. 13. 20:39
 8/8 anonim ***** válasza:
92%
Én pont fordítva voltam ezzel. Csajokra masztiztam sokáig, tavaly arra gyanakodtam, hogy leszbikus lehetek, annyira nem érdekeltek a pasik. Majd amikor csajjal voltam, már fiúra gondoltam közben és az afférom után hetero érzések kezdtek bennem kavarogni. Jelenleg férfi a párom.
2018. okt. 16. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!