Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melegek, biszexek adnátok...

Melegek, biszexek adnátok tanácsot az alábbi sztorival kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2014. jún. 20. 20:59
 1/9 A kérdező kommentje:

22 éves bi csaj vagyok. Nemrég elkezdtem egy új munkahelyen dolgozni. Már első nap összefutottam a folyosón egy csajjal, aki első ránézésre szimpi volt, és elég hosszan nézett, gondoltam a szimpátia kölcsönös. Így megszólítottam, mivel úgy is kerestem egy vezető irodáját, egész végig nevetett,majd hívta egy másik munkatársa és elment. Viszont úgy éreztem ez idő alatt,h benne is van hajlam,csak nem tudom,h mennyire mert sokan írják,h mindenkinél másként van, egyiknél csak fantázia szinten, másik csak szexet tud elképzelni, a következő csak érzelmileg , meg van olyan is aki rendes kapcsolatként,szal elég változó... :s Én meg még fiatal és tapasztalatlan vagyok...

Legközelebb,mikor ismét találkoztunk,ekkor már az ebédlőbe, nem sokkal később ő meg el is ment,de közben megint nézett kifelé menet.

Az ezt követő napokban teljesen közömbösen elment mellettem, viszont néha előfordult,h teljesen érzelemmentes arccal hosszan nézett, meg volt hogy próbáltam rámosolyogni ,igaz ő ekkor társaságban volt de ő meg konkrétan távolságtartó tekintettel elnézett és ez párszor előfordult. Majd volt egy alkalom,amikor egy munkahelyi dologgal kapcsolatba felajánlotta,ha megadom az e-mailemet,akkor ő majd írni fog nekem, írt is, meg a végén megírta ha vmi még érdekez ezzel kapcsolatban,akkor írjak és elküldi. Erre én válaszoltam is,de nem írt semmit vissza.

Másnap mikor találkoztunk először megint közömbösen nézett, majd mikor ismét ránéztem olyan cukin mosolyogtak a szemei :) , ekkor gondoltam megkérdezem,h írtam neki,de miért nem válaszolt, de mikor megszólítottam volna,megint tiszta közömbös arccal elnézett, hozzáteszem megint voltak mások is körülöttünk. Meg volt egy másik alkalom ez után,amikor többen beszélgettünk ő is ott volt én hozzászóltam én elég flegmán válaszolt,igaz utána kicsit kedvesebbre vette a hangszínt... Viszont ezek után én úgy gondoltam,h lehet szimpi vagyok neki,de nem akar ismerkedni, így hagytam. Viszont kb négy hónapja minden két hetente van egy meet,ahol az összes kolléga jelen van. Mikor legelőször észrevettem,h néz, elég zavarba jöttem,mert szinte bámult, de ennek nem tekintettem nagy jelentőséget,a korábbi viselkedése miatt. Másodszori alkalommal,mikor megint ,,bámult" akkor már nem bántott,h olyan flegma és kicsit tahó volt a legutóbbi alkalommal ezért visszamosolyogtam rá, meg a nézéséből az eddigi tapasztalatom szerint az jött le,h tetszem neki. Viszont én abban az időben ismerkedtem egy sráccal és eszembe sem volt a csajt ismét megkörnyékezni ,barátkozni vele. Majd nem sokkal később egy másik meeten ismét nézett, és ekkor már én is fogékony voltam rá, így hosszasan néztük egymást, meg ez idő alatt elkezdett a hajával játszadozni közben végig nézett..., majd egy másik kollégának ez feltűnt én zavarba jöttem és elnéztem más felé... A meet végén nem volt alkalmam megvárni v hozzászólni,mert a főnököm magához hívott. Ezt követően akár hányszor volt meet, mindig többször is nézett, és el is pirult, meg néha csillogó szemekkel is nézett, amiből azt gondolom,h érezhet is irántam vmit. Mivel a srácoknál is ezt látom,mikor nem csak szexre hajtanak.... bár ki tudja, hisz tleg nem vagyok tapasztalt. Viszont volt egy alkalom,mikor egyedül voltam a terembe, ő is bejött,és elvitt pár nyomtató papírt(holott az ő irodájukban is van,mint mindenhol),szal itt simán megszólíthatott vna,de nem tette....

Ezekből mire gondoltok ti?

Lehet,h még nem fogadta el,h ő is min. bi vagy van kapcsolata? Szerintetek ha legközelebb alkalom nyílik a négyszemközti beszélgetésre,mit mondjak neki,amiből sejthető,h bejön nekem? Meg hogy deríthetném ki nem tolakodóan,h most ő mit szeretne??

2014. jún. 20. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
én a helyedben nem foglalkoznék vele,mert nagyon kevés az esély rá hogy tényleg jól fog elsülni a dolog. nem nyit feléd,mert vagy van valakije,vagy még fogalma sincs h mit akar. hidd el, nem könnyű egy ilyen lánnyal. munkahelyen pedig kifejezetten rosszul is végződhet a dolog,ha esetleg nyitsz felé,ő pedig elmondja másoknak. egyébként nagyon vonzódsz hozzá? próbáld meg nem komolyan venni, és nem agyalni rajta ennyit. engem is őrületbe kerget egyik kolléganőm, de kezdem belátni,hogy jobb,ha nem foglalkozom vele. ettől függetlenül én is figyelem minden apró mozdulatát,és kattogok, hogy vajon mit jelenthet... :) elég elcseszett helyzet,én már nagyon unom az örökös kis játszadozásokat,lehet ezért állok ilyen negatívan a dologhoz. :D
2014. jún. 20. 21:39
 3/9 A kérdező kommentje:

egész eddig próbáltam nem foglalkozni vele,meg nem is nézem, de már hallottam,h vki megjegyezte másnak,h az a csaj mindig néz engem,de a szemem sarkából néha én is észre veszem,ha ránézek egy pillanatra, mert nem akarom,h másoknak is feltűnjön, akkor elvörösödik...

és igen, bejön a csaj :)

2014. jún. 20. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Szóval 4-5 hónapja érdemben semmit nem beszéltek, és ebből te azt szűröd le, hogy vonzódik hozzád.

Logikus...

2014. jún. 21. 13:29
 5/9 A kérdező kommentje:

hát vmilyen érzelmet csak kiváltottam belőle, az ember nem szokott egy teljese közömbös embertől zavarba jönni, még ha nem is szólítja meg, egyébként kicsit bátortalan a csaj,ahogy észrevettem a viselkedésén. Meg akkor miért néz folyton és ha ránézek mosolyog, ha vki szimplán csak barátkozásból és szimpátiából néz a másikra akkor nem hiszem,h csillogna a szeme és elvörösödne...

de lehet én gondolom rosszul..

2014. jún. 21. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:
próbáld szorosabbra fűzni a "barátságot". dumálj vele amikor csak tudsz. ha eleget dumáltok, akkor a biszexualitásra tudod terelni a témát, és kiderül, hogy miként vélekedik a dologról. valami biszex hajlama tuti van, csak még bizonytalan. de szerintem tuti tetszel neki.
2014. jún. 21. 17:02
 7/9 anonim válasza:

nekem is van egy ilyen ember a munkahyelyemen bar nekem nem dominal mert en boldog kapcsolatban elek es ez nallam egy egyzseri alkalom ami egyebkent szep szerelem! de te bisexvagy indullj ki magadbol lehet attol tart amitol eppen te is! de ha nagyon nezeget akkor az magaert beszel amikor pedig semleges tekintet az szerintem direkt van hogy le ne leplezze magat es osszezavarjon!

18/f

2014. aug. 3. 03:41
 8/9 anonim ***** válasza:

A 6-os hozzászólónál a pont kerülj hozzá közelebb, beszélgessetek sokat, és megismered a csajt. Az előttem lévő a felgmaságot az érzelmeinek leplezésének értelmezte, nekem megfordult a fejemben, hogy hangulatember, és amikor több dolog nem jön neki össze, akkor egy kicsit lekezelővé válik mindenkivel...

Rengeteg kérdésre kaphatsz választ, ha megismered, és köztük van az is, hogy valóban vonzódik-e hozzád...

Azon a meetingen, ha tudsz ülj mellé, ha bemegy hozzátok papírért szólítsd le te...

2014. aug. 3. 08:27
 9/9 anonim válasza:
szerintem realis amit mondtam es nem tudom miert volt ez flegma ;)
2014. aug. 5. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!