Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok/nők, akik hetero kapcsolatban élnek?
Figyelt kérdés
Ti vágytok rá hogy nővel is legyetek? Ha igen, a párotok hogyan viszonyul a dologhoz ?2018. aug. 6. 09:47
1/6 anonim válasza:
Igen vàgyom rà, ès a pàrom ellenzi...
2/6 anonim válasza:
Igen, vágyom rá. Volt is egy kalandom nővel meg egy férfival mióta együtt vagyunk, de nem tud róla.
3/6 anonim válasza:
Igen, vágyom rá. A páromnak akkor nincs kifogása ellene, ha részt vehet. Azt nem szeretné, ha külön gabalyodnék. Így viszont nincs semmi, mert nagyon nehéz harmadiknak csatlakozót találni. Úgyhogy marad ez vágy.
4/6 anonim válasza:
Vannak olyan időszakok, amikor vágyom rá, vannak időszakok, amikor úgy érzem elég a párom is. Volt is kalandom másik nővel 2x, a páromnak el is mondtam, mivel az őszinteséget fontosnak tartom, haragudott, de meg tudtuk beszélni, ennek már fél éve, azóta kevésbé van igényem a nőkre, úgy gondolom egy komoly kapcsolat megér ennyi áldozatot, hogy elnyomjam az ilyen jellegű vágyaimat, ha úgy adódik. A hármas felállas nálunk nem opció, a párom nem is szeretné, és én is elbizonytalanodnék tőle, hogy mit is szeretnék valójában. Egyébként 3 éve vagyunk együtt.
5/6 anonim válasza:
Én azért nem megyek bele hetero kapcsolatba mert hiányoznának a lányok. Nem akarok szenvedést okozni se magamnak, se egy srácnak.
6/6 anonim válasza:
Igen vágyom rá, a párom nem ellenzi.Benne lenne, hogy csak én meg a lány, abban is, hogy ő csak néz, abban is, hogy kipróbáljuk a 4es felállást.
Beszélünk róla idönként de igazából nem történik semmi.
Az elején ugye a rózsaszín köd, csak egymással voltunk elfoglalva, most 1 éves kisbabánk mellett örülünk ha összejön kettesben egy normális szex..
Sokat fantáziálok, remélem idövel majd lesznek kalandjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!