Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti hogy csináljátok, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy csináljátok, hogy nem buktok le a párotok előtt ha szeretői kapcsolatotok van?

Figyelt kérdés
Van egy pasim akivel együtt élek, nem tudja hogy biszex vagyok. De annyira nem vonzódom a férfiakhoz, mert a szex nekem jobb egy nővel, bár rendes ember. De már gyerekként nőkbe voltam szerelmes, és nem tudok úgy élni hogy csak férfival vagyok. Próbáltam évekig de nem bírom. Viszont nővel meg azért nem lennék, mert leszbikus kapcsolatot sohasem vállalnék fel. De tartok tőle, hogy egyszer lebukom mert sok energiámba kerül ezt fenntartani. A pasimnak nem mondhatom el mert ő egy heteró, monogám ember. És ha megmondanám neki hogy pl. nőkkel jobban szeretek szexelni mint vele, a kapcsolatom is tönkremenne.Hiába próbálok heteró lenni nem megy nekem. Én csak így vagyok boldog.
2018. aug. 30. 17:15
 1/3 anonim válasza:
22%

Én ugyanígy vagyok a fekete pasikkal, mint te a lányokkal. Néha említsd meg neki, hogy milyen jó lenne akár hármasban valakivel. És így együtt tudsz lenni a barátod előtt olyannal, akihez igazán vonzódsz, anélkül hogy megcsalásnak érezné.

20L

2018. aug. 30. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát azzal szoktam kezdeni általában, hogy őszinte vagyok a párommal és nem csalom meg, illetve nem titkolok tőle ilyesféle dolgokat amik a kapcsolat alapját képezik.

Beszokott jönni.

Szerintem ne húzd tovább, mert ennél csak rosszabb lesz és nagyobbat fogsz esni. Vagy kompromisszumot köttök, vagy keresel más férfit akinek rendben van az hogy mellette nőkkel is szexelsz.

2018. aug. 30. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A párod nem hiszem, hogy megérdemelné, hogy folyamatosan hazudsz neki, és megcsalod. Ülj le vele, és beszéljétek meg, hogy neked mik a vágyaid, és neki mi fér bele a kapcsolatotokba. Szóba jöhet esetleg a hármas is, ha a párod is benne van.

Ha minderre nemet mond, akkor jobb, ha elváltok, hogy mindketten a saját normáitoknak megfelelő társsal élhessétek az életeteket.

2018. aug. 31. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!