Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi lányok, nektek mikor volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi lányok, nektek mikor volt először lánnyal kapcsolatotok? 20/L

Figyelt kérdés

Kaland, vagy hosszabb kapcsolat, mindegy...

Sajnos szinte ,,be vagyok" zárva a városomba, itt pedig nem találok senkit. Kezd elegem lenni a pasikból, egyre inkább úgy érzem, egy nő lenne a megfelelő társ... Néha meg tudnék már őrülni, hogy egy szép nővel lehessek... Tényleg teljesen kiborít. Annyira vágyom rá és egyszerűen nem jön össze...

Októberben külföldre megyek, csak ez tartja bennem a lelket. Talán majd ott...

Tudom, még nem vagyok lekésve semmiről sem, de nekem olyan hosszadalmas és fájdalmas ez a várakozás, áhítozás. Pasival már ki sem tudok elégülni rendesen... Szerintem azért, mert nem is pasira vágyom...

Voltak próbálkozásaim, de egyik lány sem tetszett igazán és nem jutottunk el a dologig.

Nem célom keseregni, csak kíváncsi vagyok én vagyok-e egyedül ilyen ,,szerencsétlen". Nehezíti a dolgot, hogy ténylegesen nem sokan tudják rólam , + eddig csak pasikkal lehetett látni.

Nagyon nehéz kiszűrni, hogy ki az, akivel lehetne flörtölni... Általában rossz néven veszik, vagy nem értik, így inkább meg se próbálom már... Ha bátor lennék tudom, hogy szinte bárkit rá tudnék venni a dologra (magamnak nem mindig, de másoknak tetszeni szokott a külsőm), de az nekem úgy egyszerűen nem kell. Olyas valakit szeretnék, aki vágyik rám és nem csak kíváncsiságból vagy az újdonság varázsa okán adja be a derekát, esetleg a bódultsága miatt...

Érdekes sztori gyanánt; részegen simán rávettem egy ,,hetero" pultos csajt, hogy csókoljon meg. Jól elvoltunk... Szintén részegen egy táncos lány érdeklődését is simán felkeltettem, nem csak a felszínességig, azóta is beszélünk, több randit is kért, csak sajnos túl messze volt és nem volt kivitelezhető nekem az utazás...

Lényeg a lényeg, a hétköznapokban mégis tök besz*ri vagyok, tele gátlásokkal... Nyilván hozzájárul, hogy nem szeretném, ha a környezetem látná, pletykás helyen élek... Eljárni pedig ritkán járok el innen...

Van pár biszex csaj akiről tudok, de ők r*ancok és/vagy üresfejűek, esetleg rondák, vagy szinte már pasinak tituálhatók... Nem rajongok értük.

Volt már így valaki? Eljött végül a várva várt személy/pillanat?

2018. jún. 16. 15:48
 1/6 A kérdező kommentje:

Jó lenne biztosan megtudnom, tévúton járok-e a férfiakkal... Ez a bizonytalanság megöl. Úgy érzem csak akkor kapok válaszokat, ha megpróbálom nővel. Most egyáltalán nem érzem azt, hogy egy férfi személyében meg tudnám találni azt az illetőt, aki mellett jó nekem és akinek szintén jó velem.

Olyan temperamentumú, gondolkodásmódú ember, amilyent én elképelek magam mellé valódi társnak, szerintem nem is igen létezik férfi személyében... Nincs velük baj, csak ők túl mások ahhoz, hogy egy síkon tudjak velük mozogni szellemben és tudatban. Egyszerűen nem értenek... Szeretnék valakit, aki ért.

2018. jún. 16. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Utolsó gondolat: mikor férfi mellett vagyok, egyre inkább úgy érzem, megtagadom önmagamat... Szörnyű ennek az öntagadásnak az érzése.
2018. jún. 16. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly nyáron, 18 éves koromban volt először testi kapcsolatom lánnyal. Az akkori legjobb barátnőm volt a másik fél.

Nálam is volt köze némi alkohol jótékony hatásának, hogy megtörtént az, amiről jó ideje fantáziáltam már... :)

19/B/L

2018. jún. 16. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A "hetero" pultos csaj közel se biztos, hogy hetero. Lehet, neki is hasonló problémája van, mint neked. Próbálj meg beszélni vele arról a csókról úgy, hogy te is józan vagy. A csók alkalmával, ha épp dolgozott, valószínű, hogy ő józan volt. Szerintem lenne nála esélyed.
2018. jún. 17. 08:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Budapesten tortent az incidens egy fesztivalon, sajnos fogalmam sincs ki az a lány. :\
2018. jún. 17. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez pech!

2018. jún. 18. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!