Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex nőktől kérdeznék hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex nőktől kérdeznék hogy ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Mégpedig azt a viselkedés formát nem tudom hova tenni amit itt olvastam látni élőben soha sem láttam, szóval írták azok akik szórakozóhelyekre járnak hogy a lányok direkt egymással táncolnak meg csókolóznak hogy a fiúkat izgassák vele.

Ez még rendben is volna mert Én is férfi vagyok és persze nekem is rettentően tetszik, viszont ha mondjuk itt felteszek egy kérdést hogy szívesen beszélgetnék leszbi vagy bi nőkkel mert egy az érdeklődésünk a nők! És kiváncsi lennék hogy egy nő mit lát egy másik nőben , mit néz meg rajta stb. Akkor már leperverzeznek hogy biztos erre vernéd meg izgatna ha mesélnék mi..? Stb.

Szóval ez két véglet számomra és nem értem a logikát benne, vagy itt csak az utobbi nők vannak?

2017. szept. 28. 11:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem csak a biszex nők perverzeznek le, hanem általában a nők. Valszeg attol , hogy biszex, még intimnek eli meg a nővel való kapcsolatát is, es nem azert akar beszelni rola, mert mást akar felizgatni.
2017. szept. 28. 14:58
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Átlagban elég perverz pasik vannak itt, ha te nem vagy az elnézést de sajnos ez a tapasztalat ezen az oldalon. De a nők amúgy is máshogyan működnek mint a pasik.
2017. szept. 28. 16:50
 3/13 A kérdező kommentje:

Talán Én annyiban vagyok különb hogy 41 éves vagyok de amikor a huszonéveimben voltam akkor sem voltam olyan szinten mit a kisfiúk javarésze.

Sokszor sajnálom a lányokat hogy kik közül kell választaniuk, ami a modort illeti , a testfelépítésről már nem is beszélve.

2017. szept. 29. 12:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak gondolom az lehet a baj hogy a nők is úgy itélnek meg mint a többi modortalant amit meg is értek mert nyilván nehéz megitélni elsőre bárkit is.
2017. szept. 29. 12:54
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Egyszerű a válasz.Akik szórakozóhelyen csókolóznak azok nem biszexek, hanem heteró lányok, csak ahogy mondod így akarják felhívni magukra a pasik figyelmét, vagyis ez nem biszexualitás csak egy pótcselekvés. A biszex nők csak akkor és azért csókolóznak nőkkel ha az tényleg tetszik nekik,érdekli őket, ezt nem csak nyálazdó pasik gyűrűjében lehet megtenni és általában nem is ott teszik, hanem egy olyan helyen,ahol kettesben lehetnek,mivel nem céljuk a pasik izgatása/felszedése,hanem TÉNYLEG egymásra kíváncsiak. A leszbikusok pedig egy egész más kategória,ők aztán végképp nem pasik előtt fognak csókolozni, mivel ők általában szerelmesek egymásba,így otthon egy romantikus vacsora után fogják csinálni vagy bárhol,ahol ketten vannak. A leszbikusok akkor sem kíváncsiak a pasikra amikor randiznak egymással, ergó nem előttük fognak egymáshoz érni és akkor sem ha "beszélgetni" kell velük. Nem,nem közös téma a nők, mivel a leszbikusok és a pasik szemlélete,gondolkodása,véleménye ég és föld. Mondjuk 2 leszbikus nő egymással is 98%-ban másról beszélget mint a szexről, mondjuk tanulásról,munkáról, a kedvenc sorozatukról vagy hogy ki mit főz ma. A pasik meg csak a szexről akarnak/tudnak? beszélni. Ha leszbikus,biszex nőkkel akarnál beszélgetni nem farokverős,perverz sztorikat kapnál, nem is különböző "tanácsokat", és nem is azt hogy nekik mekkora mell, milyen kerek fenék tetszik, hanem mondjuk azt hogy összeveszett az anyukájával mert odaégette a rántást vagy hogy a kutyaja megtanulta visszahozni a labdát stb. Nem a szexen jár az eszük a nap 24 órájában. A biszexekkel hasonló a helyzet,ök is ezer más témáról tudnak,akarnak beszélni, és ök sem csak szextárgyakat látnak a nőkben, ha egy nőről beszélgetnél egy leszbikus vagy biszex lánnyal, ahelyett, hogy milyen melle van, milyen pózban akarja nyalni, inkább olyasmit kellene hallgatnod, hogy aggódik erte mert ma nagyon vékonyan öltözött, jól áll az új frizuraja stb.

Tehát nincs két véglet, akik a bulikban húzzák a pasik agyát azok heterók és amúgy nem érdeklik őket a nők, csak a pasiknak akarnak imponálni, ezert nem is akarnak veled nőkről beszélgetni. Az pedig nem igaz, hogy aki a saját neméhez nyúl az már biszex, hiszen pl.itt érdekből csinálják,vonzalom nélkül. Az meg hogy neked vagy sok másnak nem lenne ehhez gusztusa már csak ízlés kérdése,sok heteró lánynak nem lenne gusztusa pl .ahhoz hogy egy buliban lefeküdjön 5 idegen pasival, egyesek mégis csinálják.

Az igazi biszex és leszbikus nők nem csinálnak ilyet, ha mégis akkor legalább felre vonulnak, de a lényeg az ők hogy a személyes vonzalom miatt tennék és nem a pasik fegyelnének felkeltése miatt. Ezért nem akarnak beszélgetni róla pasikkal.

Ennyi.

2017. okt. 1. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
95%

Ja, és undorító ahogy a fiatal fiukrol beszélsz, az idősebbek sem különbek, akkor általánosíthatunk, hogy ti meg zaklatjátok a fiatal lányokat,bár ez nem is általánosítás.És a 20-on éves fiúk testfelépitése mindig jobb volt és jobb is lesz, mint a 40-eseké.Hiába erzed magad bárkitől is különbnek, nem vagy az sőt, ez a modor a minősíthetetlen ahogy a fiatabb ferfiakról írsz.A korod miatt nem leszel különb senkitől, nem egyforma minden fiatal férfi és a 20-on éves fiúk épp annyira kisfiúk, mint amennyire te vénember vagy. Én lenézem az ilyenekez."Nem perverz" témákról sem veled fognak beszélgetni a biszex nők, arra ott vannak a barátaik,csaladjuk.A szexuális témákat meg már kifejtettem hogy miért nem. De a faiatal heteró lányok sem 41 éveseknek nyomják a müsort ha lánnyal csókolóznak.Fejlődj egy kicsit,fejlesztsd a modorod,az intelligenciád.

25/L

2017. okt. 1. 14:33
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
Én is biszex lány vagyok és sosem tennék ilyet, amit leírtál. Ha tetszik egy lány, akkor nem azért fogok csókolózni vele, hogy a pasik kedvére tegyek, hanem mert vonzódom hozzá. Sőt, félrevonulnánk, nem tenném mindenki szeme előtt. Nem bírnám elviselni, ha pasik csorgatnák ránk a nyálukat. Szerintem azok a lányok, akik mások előtt ilyeneket csinálnak azok csak felakarják magukra hívni a figyelmet.
2017. okt. 1. 16:24
 8/13 A kérdező kommentje:

75%-os!

Köszönöm a kimerítő okfejtésedet,ezt pár mondatban is megtehetted volna, nem kell meggyőzni nem véletlen alakult ki a véleményem ezekről a nőkrőr....

Viszont pár dologba had javítsalak ki!

Az az ember legyen az nő vagy férfi aki a saját nemével bármiféle szexuális dolgot tesz az minden csak nem HETERÓ!

Ebben tévedsz és undorító hogy ezzel sértegeted a heterókat!

Mentségedül szolgáljon fiatal korod és ezzel párhúzamos tudatlanságod!

Magamról csak annyit hogy több éve rendszeresen testépítek mint ahány éves Vagy a fiatal kisfiúkkal ,tehát ne akarj meggyőzni Engem arról hogy a 40 évemmel rosszabb a testfelépítésem mint egy huszonéves kisgyereké!

Ennyi.

2017. okt. 1. 19:34
 9/13 anonim ***** válasza:
94%
Aha, meg az öregedést is meg tudod állítani.Szánalmas. Mivel bántottak a fiatal fiúk?Menj szakorvoshoz,aki segit feldolgozni a tarumákat. Szégyen hogy 41 évesen nem tudsz alapvető dolgokat. Azt nevezzük biszexnek aki vonzódik mindkét nemhez.Ezek a lányok nem vonzodnak a nőkhöz, csak az érdekük úgy kívánja, hogy csókolózzanak velük ha a fiúk látják őket. A heterók az ellenkező nemhez vonzodnak,mivel ők is csak a fiúkhoz vonzodnak, így heterók. Buta,üresfejű,rosszindulatú szánalomtenger vagy. Attól még senki nem lett sem okosabb,sem kedvesebb sem semmibb hogy másokat lehordott a sárga földig. Téged minősítenek a sértéseid a fiatal ferfiak felé, nem őket.
2017. okt. 1. 21:18
 10/13 A kérdező kommentje:

😂😂😂

Had röhögjek rajtad kislány!

Valamit nagyon benéztél, ha ilyen jól tudod mit jelent a bi meg a heteró jelentése akkor miért írtad hogy HETERÓ lányok egymással csókolóznak???

Pont hogy azok a biszexek! De mit várnék én egy kislánytól?

Mit ártottak a 20 éves kisfiúk? Nekem semmit, viszont itt olvasom az izléstelen beszólásaikat a lányoknak és hát levontam a konzekvenciát!

De lehet a magadfajtáknak ezek a FÉRFIAK akik alázzák őket.

Nem tudom megállítani az öregedést de nem is ez volt a lényege az írásomnak, hanem hogy az idő folyamán több időm volt edzeni magam és nem úgy nézek ki mint ezek a kis nyeszlettek!

Fhú ! Olyan fárasztó vagy hogy nyugágy kell hozzád kislány!

2017. okt. 2. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!