Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex nőktől kérdeznék hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex nőktől kérdeznék hogy ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Mégpedig azt a viselkedés formát nem tudom hova tenni amit itt olvastam látni élőben soha sem láttam, szóval írták azok akik szórakozóhelyekre járnak hogy a lányok direkt egymással táncolnak meg csókolóznak hogy a fiúkat izgassák vele.

Ez még rendben is volna mert Én is férfi vagyok és persze nekem is rettentően tetszik, viszont ha mondjuk itt felteszek egy kérdést hogy szívesen beszélgetnék leszbi vagy bi nőkkel mert egy az érdeklődésünk a nők! És kiváncsi lennék hogy egy nő mit lát egy másik nőben , mit néz meg rajta stb. Akkor már leperverzeznek hogy biztos erre vernéd meg izgatna ha mesélnék mi..? Stb.

Szóval ez két véglet számomra és nem értem a logikát benne, vagy itt csak az utobbi nők vannak?

2017. szept. 28. 11:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Fogd fel vénember, hogy a biszexek vonzódnak a saját nemükhöz, ezek meg nem vonzódnak a lányokhoz csak a fiúk kedvéért csókolóznak velük. Bilobil, nagypapa korú férfiként már szedned kéne.
2017. okt. 2. 09:34
 12/13 A kérdező kommentje:

Figyelj már te buta kislány, HETERÓK NEM csókolóznak senki kedvéért!

Én tisztába vagyok azzal hogy a biszex mit jelent, az a baj hogy te vagy képzavarba.

Tanúlj még egy kicsit...

2017. okt. 2. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Na várjunk csak egy kicsit! Ha az öregedő pasiknak arany hitel kártyájuk van, akkor akár fiatal biszexuális, hetero csajtokat is tud vinni kocsikázni, vitorlázni, nyaralni. Ha kedve tartja még kettőt is és nézheti ahogy csókolódznak! Ne mond, hogy gazdag, középkorú pasit nem lehet kedvelni! Pénz beszél, kutya ugat, s a karaván halad! A nőkre ez nagyon is illik! A mai fiatal plázacicák nem keresik egy bolti eladó kegyeit, ugye ezt ti is elismeritek! Keményen dolgozni egy sem akar, csak más pénzén élősködni. Persze ez is prostitúció, mert szexet ad érte, nem is akármilyent, mert hamar kiesik a pikszisből. Túl jelentkezés van hölgyeim! Tisztelet a kivételnek!! De mindenki nézzen magába. Kinek kell egy szegény csóró nyirkos albérlettel, busz jeggyel? (Nincs bérlete, mert lógós🤣) Szóval ez a való világ!😣
2020. aug. 11. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!