Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexek hogyan döntik el hogy melyik nemnél állapodnak meg?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm mondta hogy abszolút 50-50%-ban vonzódik mindkét nemhez és amikor nővel van akkor a férfi hiányzik neki, amikor férfivel van akkor a nő hiányzik neki. Ezért merült fel bennem a kérdés (főleg idősebbek felé) hogy hogyan döntitek el melyik nemnél állapodtok meg? Melyik hiányozna jobban? Melyikről tudtok lemondani? (és most hagyjuk a poligámiát...)2018. máj. 5. 11:13
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. máj. 5. 16:13
12/14 anonim válasza:
Biszex férfiként szexuálisan mindkét nemet vonzónak találom. Érzelmileg eddig csak nővel tudtam tartós párkapcsolatot kialakítani, házasságot kötni. Jelenleg a második feleségemet "koptatom", de ez nem jelenti azt, ha találkoznék egy olyan férfivel, aki érzelmileg is megfog, nem biztos, hogy nemet mondanék neki, és kötném vele össze az életemet.
13/14 anonim válasza:
Nekem elég egyszerű, mert bár nem vagyok leszbikus, valamennyire vonzzanak a fiúk de közel sem annyira mint a lányok, és nem tudnák hosszútávon boldog lenni egy sráccal.
20/L
14/14 anonim válasza:
Vicces hogy senki nem mondta még a családalapítást, gyerekvállalást XDDD
Mivel én majd egyszer szeretnék közös gyerek(ek)et valakivel, ezért nő mellett fogok megállapodni. Az a baj akárhogy élveznék bele egy másik srácba állandóan, abból nem nagyon lenne gyerek.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!