Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarom a srácokat, vagy biszexek lehetnek?
Androgün srác vagyok, de többen neveztek helyesnek...bár lányok is írigyelték már az arccsontozatomat. :D
Nem egy lányról tudom, hogy tetszem nekik, de én meleg vagyok, szóval inkább a többi fiút figyelem.
Sokszor kinyitják nekem az ajtót, meg amikor beszélük néhányukkal, mélyen néznek, figyelik a vonásaimat. Volt már, hogy egy ilyen(kérdéses) srác mellettem ült suliban, a periférikus látásommal észleltem, hogy figyel és amikor ránéztem, akkor is még pár másodpercig nézett.
Persze van olyan, hogy valaki azért néz, mivel nem biztos a nememben, de én most azokat emelném ki, akikkel beszélgettem, elég közel voltam hozzájuk, hogy lássák az ádámcsutkámat, borostámat, hallják a hangomat...
A biszexeknek mennyire jönnek be az androgün személyek?
Előny, hátrány, sajátosság, semleges tulajdonság szerintetek?
21/m/F
Hát figyelj.
Én soha nem voltam pasival, soha nem tudnék egy szőrös, férfi ánuszt kefélni, sőt még a női ánusz se érdekel.
Viszont volt már olyan, hogy megakadt a szemem egy-két full nőies srácon vagy egy travin..
Szerintem ez nem biszex dolog, hanem észreveszed a női oldalát, de ennyi.
Diszkóban is volt már olyan, hogy néztem milyen segge van, aztán furcsa volt, hogy széles a válla stb, aztán ki is jött, hogy férfi.
Köszönöm, de nem.
Ennyire azért ne legyél egoista(már bocsi:D)
Biztos vannak olyanok, akiknek bejössz, ezt nem vonom kétségbe.
De a többség szimplán azért néz, mert MO-n nem annyira általános, hogy valaki így néz ki, ezért mindenki megnézi a hozzád hasonlókat.
Ha lemész vidékre, ott ez annyira súlyos, hogy ha pl egy egynemű pár sétál kézen fogva az utcán még utánuk is fordulnak, hogy "ez mi?"
Én biszex vagyok és pont az ilyen típusú srácok jönnek be, mint te. Sok évig nem tudtam elfogadni magam, ugyanaz lehetett mint a legtöbb srácnál akiket te leírtál, de manapság előfordul hogy szexelek már androgün, vagy lányosabb (kisebb termetűbb, vékonyabb) srácokkal. A szopást szeretem oda-vissza és ha megdugom őket.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!