Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkednek a biszex nők ha titkolják, hogy biszexek?
Arra gondolok, hogy biztos vannak olyan nőies nők akik férfiakkal voltak/vannak, de szívesen kapcsolatot kezdenének nőkkel is.
Én ilyen vagyok, eddig csak férfiakkal voltam együtt, de mindig vonzottak az okos, csinos, elegáns nők. Leginkább a 40+ korosztály.
Nem szexkapcsolatot keresek csak szívesen beszélgetnék olyan nővel aki hozzám hasonlóan érez. A környezetemben nem tud erről senki, neten sem ismerkedtem soha.
Szívesen olvasnék privát üzenetet is, ha valaki úgy érzi, hogy írna.
Köszönöm.
35N
Rólam egy nagyon szűk kör tudja csak, kizárólag anyukám és a 3 három legjobb barátnőm. Mások előtt talán fogalmazhatunk úgy,hogy titkolom,de én inkább úgy mondanám,hogy nem kötöm mindenki orrára,megtartom magamnak a magánéletem.
Én olyan helyeken szoktam nőkkel ismerkedni,ahol nem ismer senki. Legutóbb pl. tavaly nyáron, egy görögországi nyaralás során volt kalandom nővel. De persze ha az ismerettségembe kerül olyas valaki aki szimpatikus és látom,hogy viszonozza az érdeklődésem,akkor ismerkedem vele is.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!