Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ismerkednék egy lánnyal, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednék egy lánnyal, de nem izgat fel, miért?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok és szűz, még nem volt senkim.

Egy-két évet úgymond "kihagytam", mert egyszerűen nem volt kedvem csajozni, tehát az elmúlt 1,5 évben szerintem egyetlen egy lánynál sem próbálkoztam be.

Most végre van egy csaj, aki érdekel és nagyon aranyos és szép is, de elképesztően be vagyok pánikolva, mert mintha nem izgatna fel. Még nem történt semmi, randira is csak a napokban fog sor kerülni, de én eddig biszexnek tartottam magam, mivel normális életet szeretnék, ezért a meleges dolgokat próbálom elnyomni. Ennek ellenére nagyon-nagyon ritka az, mikor egy lányra fantáziálván tudom elvégezni a "dolgom". Amint arra kerül a sor, rögtön egy férfire gondolok (szinte a nyál is összefut a számban), de amint vége a dolognak, megfogadom, hogy soha többet nem álmodozom erről.

A lányok tetszenek, szépek, aranyosak, kedvesek, de szexuálisan valamiért mégsem annyira vonzóak.

A hétköznapi fiúkra pedig nem tudok úgy gondolni, mint egy lányra, csak, ha a kézimunkámra kerül a sor, viszont akkor csak rájuk tudok.

Nem szeretnék fiúval kapcsolatot! vagyis szeretnék, de mégsem...

Viszont, ha ennyire görcsösen próbálok felizgulni a lányokra, akkor csak még rosszabb lesz.

mi a rákot csináljak, szinte már pánikrohamot kapok ha elkezdek ezen gondolkodni!?

2017. ápr. 7. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
nem olvastam el, nem érdekel :D
2017. ápr. 7. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

"Mi a rákot csináljak"

Hahahahaha 😂😂😂😂

2017. ápr. 7. 16:59
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
Akkor nem biszex vagy hanem teljesen homár.
2017. ápr. 8. 02:59
 4/4 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos el kell fogadnod hogy meleg vagy. De nem kell emiatt aggódni sokan vannak így. Mai világban nem számít.Keresgélj a férfiak között.Attól hogy magad meg a partnered becsapod nem fog a szexualitásod megváltozni.
2017. ápr. 11. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!