Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan biszexek, akik mindkét nembe szerelmesek tudnak lenni?
Figyelt kérdés
Tehát hogy nem csak szexuálisan érdekel mindkét nem.2018. ápr. 10. 21:38
2/10 anonim válasza:
Igen, de inkább a lányokba de igen.
19/L
3/10 anonim válasza:
Én már voltam mind a kettőbe szerelmes.
4/10 A kérdező kommentje:
Semmi, csak kérdezem, mert főleg olyanokat látok az oldalon, hogy csak az egyikbe tudnak szerelmesek lenni.
2018. ápr. 10. 21:50
5/10 anonim válasza:
én is voltam már mindkét nembe szerelmes.
6/10 anonim válasza:
Jelenleg 21 nem létezik:
7/10 anonim válasza:
Én csak nőkbe tudok szerelmes lenni.
23/F, biszex
8/10 anonim válasza:
Igen, én is olyan vagyok. Nem mondom, hogy igazi kapcsolatot keresnék fiúval, de ha lenne egy srác akivel összebarátkoznék, és kölcsönösen tudnánk egymásról, hogy a másik biszex, nagy eséllyel jobban szeretném, mint egy jóbarátot. A problémám, hogy szexet is csak így tudnék elképzelni sráccal, hogy ott van benne a szeretet. De ilyet sajnos senki nem keres. :( Mindenki vagy rögtön szopni-b@$zni akar fűvel-fával, vagy komoly kapcsolatra vágyik. Uhogy kezdek erről lemondani.
18f
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, aranyos vagy, remélem találsz majd ilyen srácot :)
2018. ápr. 20. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!