Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexek hogyan döntik el hogy melyik nemnél állapodnak meg?
Az érzéseim alapján döntök. Ha jól vagyok vele bízom benne és kielégíti a vágyaim szerintem nem kérdés. Pedig jobban szeretek nővel lenni mégis most pasival vagyok.
22/L
Nekem ezekből a válaszokból az jön le, hogy nem tudjátok eldönteni.
1.válaszoló: Ha a szerelem elmúlik (már pedig el múlik, csak helyette jön más...) akkor már lehetséges hogy beleszeretsz a másik nembe és nem maradsz azzal akivel vagy?
2.válaszoló: Ez nem egy hosszútávú kapcsolatnak tűnik az 5 év ellenére, előbb utóbb úgyis döntened kell. ÉS mint mondtam, a poligámiát hagyjuk ki ebből. Olyan emberek válasza érdekel akik csak egy emberrel tudnak egyszerre lenni. Ez így etikus számomra, és ez a része érdekelne.
3.válaszoló: Ugyanaz a válaszom érvényes rád mint az első válaszolóra...
Ez nem döntés kérdése. Nincs olyan hogy eldöntöm kivel fogom leélni az életem. Ahogy alakul. Majd jön valaki. Csak annyi a különbség nálam, hogy nekem az a valaki akármelyik nemből lehet, egyformán vonzódok a fiúkhoz és a lanyokhoz. Talán egy nagyon picit jobban a lányokhoz, de ha szeretek egy fiút, vele is elvagyok és nem szokott hiányozni a masik nem.
De nem beszélek minden biszex nevében, sokan úgy vannak hogy mivel "normális" családot akarnak, az ellenkező nemnél fognak lehorgonyozni.
Szóval én úgymond nem az egyik nemről mondok le hanem mindenki másról lemondok aki épp nem a párom.
23/L
Mit tudom én hogy megy ez a heteróknál, leszbikus vagyok :D
De igazatok van, ebbe nem gondoltam bele hogy végülis ugyanúgy megy mint mindenki másnál, csak nálatok "többfélét" lehet váalsztani :)
Jó leszbikosoknál ebben a helyzetben ugyanaz van mint a heteróknál, tehát hogy csak egy nem.
Hát vannak biszexek akiknek folyamatodan kell mindkét nem, de nem szabad általánosítani, nem mindegyikúnk olyan szerencsére. Plusz szerintem az személyfüggő, tehát az olyan ha leszbikus/hetero lenne akkor is hűtlen lenne csak épp csak a saját nemével/ ellenkező nemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!