Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek melyik jön be a teljesen csupasz fenék vagy ha szőrös? 23 f
Figyelt kérdés
2018. máj. 2. 08:17
1/9 anonim válasza:
Számomra a csupasz fenék és csupasz pénisz az izgató, rajtam sincs ott szőr. 28/Aktív
2/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ha bejön a srác.
5/9 anonim válasza:
Nekem a lényegét tekintve mindegy. Ami a szőr mellett szól, nem azért keresem a férfiszex örömeit, hogy a partnerem hátsója épp olyan csupasz legyen, mint a nőké. Úgyhogy inkább legyen kicsit szőrös, tiszta és ápolt. Az amazóniai esőerdő engem is taszít.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor jo mert nekem csupasz teljesen :D
2018. máj. 2. 22:55
7/9 anonim válasza:
Engem megrakhatna egy jó szőrös nagyfarku állat is meg egy kis csupasz is, csak már rakna valaki.
9/9 anonim válasza:
Nagyon érdekes kérdés. Szerintem semmi jelentősége (legalább is nállam) az elsö nekem full borotvált volt, a második meg full szőrös. Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!