Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a baromságot, hogy "kíváncsi hetero"?
Figyelt kérdés
Nincs ilyen. Nem volt, nem is lesz. Biszexuálisok vannak2018. febr. 2. 13:13
1/14 anonim válasza:
Azok akik nem merik bevállalni mert ciki. Pedig ma már lassan az a gáz ha valaki hetero
2/14 anonim válasza:
Aki hetero, az nem kíváncsi ilyenre még fantázia szintjén sem. Ennyi.
3/14 anonim válasza:
meg nyilván ha valakire azt mondod hogy bisex akkor megy az általánosítás hogy ugyan annyira vonzódik férfihoz is mint nőhöz. tehát : " Hozzám ne szóljon egy ilyen k.Csög b. zi"
Ettől tart az összes "kíváncsi heteró" hogy ha kimondj hogy ő biszex így kezelik majd őket
4/14 anonim válasza:
Sajat lelkivilagukat nyugtatjak igy. A valosagban persze a biszexualitasnak vannak fokozatai.
5/14 A kérdező kommentje:
4, Persze hogy vannak, de olyan nincs, hogy valaki kíváncsiságból, poénból leszopjon egy farkat fiú létére
2018. febr. 2. 13:45
6/14 anonim válasza:
Az mondja magáról, hogy kíváncsi hetero, aki még magának se meri bevallani, hogy biszex. Ez lehet megfelelési kényszer is a társadalmi, családi elvárásoknak, de lehet gyávaság is.
7/14 anonim válasza:
Azok akik maguknak is hazudnak. És nem tudják elfogadni hogy Biszexek
24N
8/14 anonim válasza:
Olyan lehet, hogy valaki csak leszopna egy phaszt, hogy milyen érzés lehet, de semmi mást.
9/14 anonim válasza:
Az a ferfi aki mas farkaval jatszik,szerintem meleg. Ha nyal puncit idonkent ha nem.
10/14 anonim válasza:
Szerintem a biszexualitásnak több "fajtája" van. Pl van aki a saját neméhez vonzódik jobban, van aki az ellenkező nemhez, van aki a saját nemével csak szexuális értelemben tud együtt lenni stb. Viszont szerintem nincs kíváncsi hetero. Valaki vagy hetero vagy nem. És a hetero ember csak az ellenkező nemmel tud kialakítani párkapcsolatot és szexelni is csak az ellenkező nemmel tud. Egy tényleg hetero embernek meg sem fordul a fejében, hogy a saját nemével kezdjen bármilyen szerelmi vagy testi kapcsolatot. Ha azt mondják neki, hogy képzeld el, hogy a saját nemeddel szexelsz vagy jársz, akkor elundorodik. Én azt gondolom, hogy aki már csak fantáziál arról, hogy a saját nemével alakít ki kapcsolatot az már nem számít heteronak. És szerintem nagyon sok biszexuális ember van, főleg a lányok között, de sokan nem merik beismerni még magunknak sem és nem merik megélni sem, mert tudat alatt attól félnek, hogy tetszene nekik és rájönnének, hogy nem heterok és ettől megijednek. Viszont férfiak közt jóval több hetero van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!