Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki találta ki azt a baromságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki azt a baromságot, hogy önbizalom kell a csajozáshoz?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 16:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
64%
ugyanaz aki kitalálta azt, hogy azzal hogy a gép elött veri a f*szát egyből a legjobb csajok fogják körbeimádni...
2013. ápr. 20. 16:53
 2/61 anonim ***** válasza:
aki megakarja nyugatatni a csúnyákat
2013. ápr. 20. 16:54
 3/61 A kérdező kommentje:
Nem önbizalom kell pedig csajszerzéshez. Kizárólag megnyerő testalkat, sok pénz, és ezáltal női rajongók milliói.
2013. ápr. 20. 16:54
 4/61 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, de én egy tutyimutyi, "jajj vajon tetszek-e neki", "úristen mi lesz, ha visszautasít" típusú emberrel nem szívesen ismerkednék, mert nekem például egy határozott, magabiztos társ kell. Gondolom sok lány van így, hogy egy papuccsal nem akar ismerkedni. Persze ez nem zárja ki, hogy párt találjon az illető, csak mondjuk 0,1% ról jelentősen megemelkedik az esély, ha "tökös" az illető.
2013. ápr. 20. 16:55
 5/61 A kérdező kommentje:

,,Nem tudom, de én egy tutyimutyi, "jajj vajon tetszek-e neki", "úristen mi lesz, ha visszautasít" típusú emberrel nem szívesen ismerkednék, mert nekem például egy határozott, magabiztos társ kell."

Persze, hogy tutyimutyi mondjuk egy vékonyabb illető, ha csak az izmosakra csorgatjátok a nyálatokat.

2013. ápr. 20. 16:56
 6/61 anonim ***** válasza:
10%

mert te rendelkezel ezekkel? csak hogy akkor megnyomjam e azt a gombot, amitől nedvesedik a bugyim instant.

gyökér.

2013. ápr. 20. 16:57
 7/61 anonim ***** válasza:
Kérdező: saját tapasztalat?
 8/61 anonim ***** válasza:
59%

Több 2 éve járok a pasimmal, és nincs se sok pénze, se nem egy címlapra íllő testalkat. Boldog vagyok vele.

Én nem egy drogosokkal teli discoban szedett össze mindenféle idióta csajozósdumákat nyögdécselve félrészegen.

Megismerkedtünk mint két teljesen átlagos ember.

A legtöbb pasi ott b*ssza el, hogy azt hiszi, hogy a csajokat valami extra módon be kell cserkészni.

9/61 A kérdező kommentje:

,,Kérdező: saját tapasztalat?"

Persze, hogy tapasztalat, mert sose voltam nővel, pedig már 25 vagyok. Igazából nem is próbálkozok senkinél jó ideje, mert tudom, és látom, hogy a nagyobb darab férfiak a nyerők.

2013. ápr. 20. 16:59
 10/61 anonim ***** válasza:

16:56

Áljon meg a menet. Az önbizalomról volt szó, nem testalkatról.

2013. ápr. 20. 16:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!