Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a baromságot, hogy önbizalom kell a
csajozáshoz?
Önbizalmad lehet, ha magas , pénzes, nagy farkú egyén vagy.. Alacsonyként <175cm jelentősen zuhannak az esélyeid a nőknél, ez sajnos tény.. Csak keress magasság kérdésekre itt a gyk-n, mindnél a 160cm-es v. alacsonyabb lányok epedeznek a 180-190cm-es hercegeikért?? Miért nem a 170cm-es átlag alattiakért?? Ők is emberek...
Önbizalom mindig valami plusz értéket jelent.. sajnos a belső többnyire nem tartozik ebbe a plusz értékekbe. Szóval, ha magas vagy pl. 185cm az 100% önbizalmat ad, ugyanúgy mint a nagy péniszméret. De akinek pl. kicsi farka van, és mondjuk még alacsony is na annak 100%, hogy nem lesz önbizalma. Remélem értetted a példákat.
2013. ápr. 20. 17:43
Az elég szánalmas, ha valakinek csak a magassága vagy a péniszmérete adja az önbizalmat. Az ilyen semmilyen pozitív belső értékkel nem rendelkezik.
2013. ápr. 20. 18:02
Pont a belső érték számítana a hozzád hasonlóknak mi? :) jó vicc.
2013. ápr. 20. 18:13
Mert milyen belső értéked van? Változatosan tudsz picsogni? Arra gerjednek a csajok...
2013. ápr. 20. 18:17
Pl. sokszor segítettem már embereken különböző helyzetekben, voltam önkéntes, adtam vért, amit megígérek az próbálom maradéktalanul teljesíteni, pontos és megbízható vagyok.. Látod ezek a hozzád hasonlóknak értéktelen dolgok, de CSAK számomra fontosak a nőknek nem.
2013. ápr. 20. 18:22
36/61 A kérdező kommentje:
,,Szóval, ha magas vagy pl. 185cm az 100% önbizalmat ad"
Hát az a magasság nem minden, saját tapasztalat...
ezeket én is el tudom mondani, mégsem általánosítok. ha pedig szerinted a nők, kivétel nélkül mind ilyen, akkor vonulj be szerzetesnek, vagy állj be b.uzinak, de a legjobb lenne, ha katona lennél, talán agyonlőnek irakban, ha szerencséd van.
2013. ápr. 20. 18:24
A hozzám "hasonlóknak" tudod mi látszik? Hogy egy önsajnáló egoista majom fajzat vagy, aki azt hiszi, hogy te ő teréz anya, mert adott vért. Ezért egy nő sem vágja hanyatt magát neked. És az, hogy azt hiszed mindenki egy szar szemét köcsög rajtad kívül, azzal már alapból elástad magad.
2013. ápr. 20. 18:25
Nem öreg Csak te vagy az aminek definiáltál engem :).
2013. ápr. 20. 18:26
Nézd engem nem igazán érdekel, hogy mit gondolsz rólam. De nem ártana magadba nézned és rájönnél, hogy mi a hiba.
2013. ápr. 20. 18:28
Kapcsolódó kérdések: