Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a baromságot, hogy önbizalom kell a csajozáshoz?
azt, hogy elhiszed-e vagy sem, pedig a Tátra legmagasabb csúcsáról sz@rom le. mindenesetre a te úgynevezett belsőértékeid fel sem érnek az igazi értékekhez. Látszatot képviselsz, de belül rohadsz. Iszonyú rossz lesz majd öregen és magányosan megrohadni a saját sz@ros pelenkádban, tudván, hogy senki sem fog rajtad segíteni.
Míg a hozzám hasonlók, boldogan fognak élni, családban, békében és szeretetben. Amit te soha nem fogsz megtapasztalni, mert egy utolsó kis gennyláda vagy. :-)
Tessék egy női vélemény: önbizalom nélkül tényleg esélytelen csajozni.
Érdekes, a pasim elém tudott állni és közölte, hogy gyere szivi, felmegyünk hozzám és az neked jó lesz. Nyilván köpni-nyelni nem tudtam a megdöbbenéstől, de talán pont ezért eszembe se jutott nemet mondani.
Van egy barátja, na az a srác a legdurvább. Nincs 160 centi és sorra dugja a csajokat. Jó, mondjuk van stílusa, dumája, nem rinyál, odamegy és felszed. Igaza van. Ez kell a csajoknak.
"lealacsonyodni"--> "kö.csög" :-D
erről beszéltem.
Amúgy besz.optad, mert nő vagyok.
És a te fajtádat messziről kerüljük. Simán érződik az ilyen embereken, hogy milyenek is valójában, érezzük a félelmeteket, hogy semmire sem vagytok jók, nullák vagytok minden téren, ezért nem kelletek nekünk.
Így megy ez.
Ha kigyúrnátok magatokat, akkor is csak kis picsogó f@sztalanok lennétek, az olyan pedig nem férfi. Tudom, nem először olvassátok ezt a szót, de hogy mit is jelent férfinak lenni, halvány gőzötök sincs és nem is lesz egészen addig, amíg nem nőtök fel, nem növitek ki a kicsinyes világnézeteteket. Ami kötve hiszem, hogy egyhamar beköszöntene, hiszen még mindig ugyan abban a kis hugyos tócsában toporogtok, amit magatoknak hoztatok létre, hogy az önsajnálat mellett legyen még miben dagonyázni.
Mármint hogy anyukádra? Biztosan.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!