Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki azt a baromságot, hogy önbizalom kell a csajozáshoz?
Tök rossz lehet, hogy ennyi helyes lány "barátod" van, de egyik sem vesz sz@rba sem. De gondolom már régóta szokod az érzést. :-)
Minek ez az értelmetlen szájkarate? A höglyeknek lehetne itt több eszük, hiszen az elsö oldalon már látszodott, hogy kötekedni jött csupán fel a kérdező és páran meg bekapták a horgot. Csak mosolyogjatok rajta és mikor látja, hogy nincs közönsége akkor abbahagyja.
Egymás rokonát meg értelmetlen szidni, hiszen ők nem ártottak senkinek sem. :)
Kedves Shevy..
A rokon szidást, másik alpári szidalmazását, és halálának kérését nem én kezdtem. Én csak olyan hangnemben válaszoltam amit ő érdemelt.
Kijelentetted, hogy minden nő egyforma és hogy szerinted milyenek vagyunk, de én érdemlem ezt a hangnemet szerinted?
Kívánom, hogy soha a büdös életben ne legyen senkid, de még véletlenül se legyen gyereked, mert a te fajtádat nem kell szaporítani. Hányingerem van már az ilyen emberektől, mint te.
ma 19:08
félreérted, nem azt mondtam, hogy megérdemled a hagnemet csupán azt, hogy neked alapjáraton van több eszed mint a kérdezőnek ezáltal nem értem miért érzed sértönek azt mit egy kis töki mond. Látszik, hogy csak pufog.
Egyébként köszönöm a jókivánságaidat. :)
Ismeretlen emberek qrvaanyázása a "belső érték" errefelé?
Amúgy én igazat adok a kérdezőnek. Belső értékekkel, egyenességgel, erényességgel nem lehet nőket ágyba vinni. Viszont jó külsővel, illetve sok pénzzel igen. Nem véletlenül a Kedves Ferenc-félék ágyában forgolódnak a szupermodellek, egyik ilyen nő oldalán sem találunk csepeli öntőmunkást, mint partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!