Ki találta ki ezt a reptoid baromságot?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 21:40
2/20 anonim válasza:
Igaz nem 404 találta ki, de ez akkor is idegesítő...
Nem értik meg hogy nem lesz invázió... A reptoidokra ha van is bizonyíték (de ezt nem nagyon hiszem) de akkor sem létezik hogy jönnek 2012-ben és invázió lesz.
3/20 anonim válasza:
Léteznek és a hold sötét oldalán várják Chuck Norris halálát.
4/20 anonim válasza:
Én nem vagyok oda Chuk Norrisért, de a viccei marha jókkk :D
5/20 anonim válasza:
Hát azt várhatják, a kaszás nem jön érte mivel fél tőle...
6/20 anonim válasza:
A fenyegetés valós, még ha sokan viccet is csinálnak belőle, önmaguk szórakoztatása érdekében. Egy dolog azonban nem változott: Közeleg az invázió.
8/20 anonim válasza:
Árpád, mivel nagyon jól informált vagy és te tudod, hogy vége a világnak, kössünk egy fogadást. Héé te semmit sem veszthetsz! Szóval ha ESETLEG, NETALÁNTÁN MÉGSEM lesz világvégre, akkor akaszd fel magad. Ha lesz világvége akkor meg én teszem ugyanezt. Hogy tetszik?
9/20 .Anonymus. válasza:
Áruljátok már el, miféle invázió lesz?
10/20 reptoid válasza:
Emberi ésszel az fel nem fogható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!