Ki találta ki ezt a reptoid baromságot?
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 21:40
11/20 .Anonymus. válasza:
Nem baj, hátha sikerül...:D
12/20 anonim válasza:
Reptoid ezredes, a multkor azt mondtad, hogy megbeszélted velük, hogy ne inváziózzanak, most pedig azt mondod, hogy ha van rá esetleg bizonyíték. Na ugye hogy skizofrén vagy ! Minek űzől viccet olyanból amihez nem is értesz ?!
13/20 reptoid válasza:
22:51
Reptoid Ezredes jól teszi a dolgát, káoszt hoz az életetekbe.
14/20 anonim válasza:
Igen, igen. Jól teszem a dolgomat. Az csak megtévesztés volt, és eléggé sikeres.
15/20 anonim válasza:
Úúúristen, ti betegek vagytok:D Komolyan, ennyit rég röhögtem xD Áááh nem bírom:D REPTOID:DDD Meg közelgő invázió:D Majd pont gyakorikérdésekre írják ki meg magyar nyelven, mi?:DDD Túl sok a "Hálivúdi" agybutítás;)
17/20 anonim válasza:
Ezt nem kellett kitalálni, ezek TÉNYEK.
18/20 anonim válasza:
Isten alkotta őket, hogy Chuck Norris ne az embereket irtsa ki.
19/20 anonim válasza:
Árpád fejezzétek már be ezt a reptoidos szarságot mert szerintem nem csak engem idegesít és sürgősen keressetek egy k*rva orvost!!
2012-ben gyíkember inváziója kiírtanak mindenkit jaj ÚRISTEN
-.-'
20/20 anonim válasza:
És ha ezek úgymond tények akkor valaki tud nekem mutatni egy veboldalt vagy akármit ahol nem csak 10 évesek, hanem hozzáértők is ezt állítják, és BIZONYÍTÉKUK is van rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!