Ki találta azt a baromságot ki, hogy a napi többszöri étkezés egészséges és segíti a fogyást?
Nekem nagyon kényelmetlen lenne, ha nem tudnám hónapokon keresztül a gyomromat jóllakatni. Mindig csak éppen egy picikét belekanalazni, csak éppen annyit, hogy ne korogjon a gyomrom, szerintem én depressziós lennék. Régen, mikor még csak a női magazinokból tájékozódtam, így csináltam, hogy ötször keveset és két hétnél tovább nem nagyon bírtam fogyókúrát tartani, állandóan az órát lestem.
Ha valaki szervezetének ez esik jól, kipróbálta, sikeres volt, akkor hajrá, nem kell ráerőltetni a napi egy étkezést. De az, aki évek óta nem tud lefogyni és ezek a kis adagok elveszik az evés élvezetét, mint az enyémet, azok felé nem kéne erőszakosan nyomni, hogy milyen egészségtelenül eszik és lelassul az anyagcseréje. Bármilyen kérdést olvastam itt, vagy a hoxa fórumán, mindenki jött azzal, hogy lelassul a metabolizmus, dupláját hozza vissza, gyomorfekély, elkezd a szervezet raktározni, szóval az a tipikus közhelyek. Miközben a fenti dolog, amit leírtam, tökéletesen beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!