Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi vagyok megigértem magamnak h soha többé nem leszek újra férfival ez 4 hónapja volt de ismét vágyódom egy férfi után mit tegyek h ez az érzés megszűnjön?
A megoldás ha újra átélsz egy farkas játékot :)
Nem fog megszűnni a vágyad, felejtsd el. Újra és újra elő fog jönni. Én utoljára vagy 6-7 éve nem csináltam, de ha most volna egy stabil megbízható partner akkor ismét menne egy kis farkas játék :) Bár a közbenső időkben volt egy-két fantáziálás, de összeségében nem érdekelt ez. Azaz nem is szenvedtem emiatt.
Most viszont nagyon is érdekel a téma és rajta vagyok az újra megvalósításon :) Ajánlanám neked is ezt az utat, de ehhez az is kell hogy elfogadd magad. A társadalmi normákat meg inkább hagyjuk... mindig a gének és a kémia dönt, nem a társadalom :D
Csajkereséssel kapcsolatban ha a valóvilágban nem megy, ott vannak a társkereső oldalak. Lehet válogatni. De azt vedd figyelembe hogy ez a titkos vágyadat nem fogja kiütni, azaz csaj mellett is kb. valszeg ugyanúgy fogsz sóvárogni egy kis farkas játék után mint most is, csakhogy a helyzet még katasztrofálisabb lesz, mert egy "coming out" / kitárulkozás a kapcsolatod végét jelentheti ha a csajos is az elqrt társadalmi normákat követi.
Szóval lehet rágódni ezen de sürgősen meg kellene oldanod ezt a helyzetet mert ha nem, majd a szervezeted egyszer benyújtja a számlát a sok görcsölés miatt és nem hiszem hogy tudni akarod mi lesz amikor ez megtörténik :)
30 bi uni F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!