Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi vagyok megigértem magamnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi vagyok megigértem magamnak h soha többé nem leszek újra férfival ez 4 hónapja volt de ismét vágyódom egy férfi után mit tegyek h ez az érzés megszűnjön?

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 16:30
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
71%
Azért van, mert szexuálisan kívánod a fiúkat,(finoman fogalmazva), de az eszed a társadalmi megítélés miatt tiltakozik. Élvezés előtt erősebb a vágyad, utána meg lelkiismeret furdalásod van ! Pontosan tudom, mit érzel át ! Én 14 éves koromtól kezdve elnyomtam magamban ezt a vágyat a fiúk után. Egészen 50 éves koromig sikerült. De nagy marhaság volt! Szóval készülj egy unalmas, boldogtalan életre, vagy fogadd el, hogy biszex vagy. Én mostanában élem a normális családapa életet és 1-2 havonta csinálunk egy szintén nős barátommal fiús napot.
2018. jan. 22. 20:38
 42/44 A kérdező kommentje:
Szóval élvezzem és szexeljek...hát nem tudom jónak jo volt az előző
2018. jan. 23. 07:01
 43/44 anonim ***** válasza:
71%
Ha lelkiismeret furdalás nélkül, olyan sráccal csinálod, aki szintén akarja,mindketten kívánjátok, meg van az összhang.-akkor még sokkal jobb lesz !
2018. jan. 24. 13:58
 44/44 anonim ***** válasza:
54%

A megoldás ha újra átélsz egy farkas játékot :)

Nem fog megszűnni a vágyad, felejtsd el. Újra és újra elő fog jönni. Én utoljára vagy 6-7 éve nem csináltam, de ha most volna egy stabil megbízható partner akkor ismét menne egy kis farkas játék :) Bár a közbenső időkben volt egy-két fantáziálás, de összeségében nem érdekelt ez. Azaz nem is szenvedtem emiatt.

Most viszont nagyon is érdekel a téma és rajta vagyok az újra megvalósításon :) Ajánlanám neked is ezt az utat, de ehhez az is kell hogy elfogadd magad. A társadalmi normákat meg inkább hagyjuk... mindig a gének és a kémia dönt, nem a társadalom :D

Csajkereséssel kapcsolatban ha a valóvilágban nem megy, ott vannak a társkereső oldalak. Lehet válogatni. De azt vedd figyelembe hogy ez a titkos vágyadat nem fogja kiütni, azaz csaj mellett is kb. valszeg ugyanúgy fogsz sóvárogni egy kis farkas játék után mint most is, csakhogy a helyzet még katasztrofálisabb lesz, mert egy "coming out" / kitárulkozás a kapcsolatod végét jelentheti ha a csajos is az elqrt társadalmi normákat követi.

Szóval lehet rágódni ezen de sürgősen meg kellene oldanod ezt a helyzetet mert ha nem, majd a szervezeted egyszer benyújtja a számlát a sok görcsölés miatt és nem hiszem hogy tudni akarod mi lesz amikor ez megtörténik :)

30 bi uni F

2018. márc. 18. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!